کد خبر : 141137
انتشار : ۱۳۹۹/۰۸/۲۲ - 10:38
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

رأی پرونده «روح‌الله زم» صادر شد

رأی پرونده «روح‌الله زم» صادر شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حجت‌الاسلام احمد مرتضوی‌مقدم در جمع خبرنگاران درباره پرونده روح‌الله زم اظهار داشت: رأی این پرونده در دیوان عالی کشور هم صادر شده که سخنگوی قوه قضاییه جزئیات آن را اعلام می‌کند.

رئیس دیوان عالی کشور درباره کاهش پرونده‌ها در محاکم قضایی گفت: برای کاهش پرونده عوامل مختلفی باید پیگیری شود که نخستین کار این است که باید از دستگاه قضایی جرم‌زدایی شود. یکسری مسائل نیز مربوط به تعلیمات اجتماعی است و مردم باید به حقوق خود آشنا شوند.

رئیس دیوان عالی کشور بیان داشت: یکی از وظایف دیوان؛ نظارت بر احکام دادگاه‌های سراسر کشور است. یکسری احکام پرونده‌ها به دیوان می‌آید و آنجا نظارت می‌شود و بیشتر احکام در دادگاه‌های تجدیدنظر استان‌ها قطعی می‌شود که دیگر نیازی به آمدن به دیوان نیست. یکی از کارهای دیوان سفر به استان‌ها به صورت گروهی از قضات است. در این سفرها قضات از محاکم قضایی سرکشی و پرونده‌ها را بررسی می‌کنند.

اخبار مرتبط:
اعتراف رسانه نزدیک به قالیباف به نقش او در کنارگذاشتن برخی وزرا قبل از استیضاح
اعتراف رسانه نزدیک به قالیباف به نقش او در کنارگذاشتن برخی وزرا قبل از استیضاح

ارگان مطبوعاتی نزدیک به رئیس مجلس تلاش کرده نشان دهد قالیباف و پزشکیان بر سر کنارگذاشتن برخی وزرا تفاهم کرده اند.

تاجر ورشکسته‌ قاتل مادرش شد/ نحوه راه رفتن قاتل، دست او را رو کرد
تاجر ورشکسته‌ قاتل مادرش شد/ نحوه راه رفتن قاتل، دست او را رو کرد

تنها سرنخ برای شناسایی قاتل زن سالخورده، تصویری از او در دوربین مداربسته بود. اما قاتل گریم کرده و صورتش را نیز پوشانده بود و در این شرایط نحوه راه رفتنش بود که دست او را رو کرد.

پیش‌بینی ایلان ماسک درباره رئیس‌جمهور بعدی آمریکا
پیش‌بینی ایلان ماسک درباره رئیس‌جمهور بعدی آمریکا

«ایلان ماسک» در یک رویداد خصوصی برای اعضای فعلی و پیشین «دوج» در اواخر ماه گذشته با پیش‌بینی درباره آینده کاخ سفید گفته است که ایالات متحده در آغاز یک «دوره ۱۲ ساله بزرگ» قرار دارد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است