کد خبر : 140289
انتشار : ۱۳۹۹/۰۸/۱۵ - 18:42
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

مصطفی پورمحمدی: شکست ترامپ از امدادهای الهی بود

مصطفی پورمحمدی: شکست ترامپ از امدادهای الهی بود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حجت الاسلام مصطفی پورمحمدی در نشست هم‌اندیشی جامعه روحانیت مبارز با احزاب و تشکل‌های انقلابی با بیان این‌که «انتخابات آمریکا، فروپاشی سیاسی و حیثیتی را برای بزرگترین دشمن ما رقم زد»، گفت: از این‌که دشمنان ما با تحقیر صحنه را ترک می‌کنند خوشحالیم و این را از امدادهای الهی می‌دانیم اما تاکید می‌کنیم که مسئله ما و ریشه مشکلات ما درونی است و سیاست‌های بعضاً داخلی و مشکلات مدیریتی در کشور موجب بسیاری از کمبودها و چالش‌های اقتصادی و اجتماعی شده است.

وی با اشاره هدف برگزاری نشست‌های مشترک با احزاب و جریان‌های اصولگرا، افزود: ما می‌خواهیم با ساماندهی کار تشکیلاتی و ایجاد ارتباط منسجم و تعریف‌شده، همه اضلاع و جریان‌های همسو با نیروهای انقلابی و ولایی و ارزشی را تجمیع کنیم.

پورمحمدی با بیان این‌که «جامعه روحانیت مبارز، میزبانی صادق و امین برای همه احزاب و جریان‌های موجود در گفتمان ارزشی و انقلابی است»، تاکید کرد: امروز زمان همگرایی و هم‌اندیشی و تعامل است و همه باید نسبت به مسائل اجتماعی و اقتصادی و موضوعات جاری با درک مشترک حساسیت داشته باشیم و نسبت به حل مشکلات و همچنین ترسیم چشم‌اندازها با هم‌اندیشی، به نقاط مشترک و نتایج مثبت برسیم.

دبیر عالی جامعه روحانیت مبارز تأکید کرد: جامعه روحانیت امروز باور جدی دارد که باید با اخذ تصمیمات مشترک و همگرایی و انسجام و تعامل به فکر عبور از بحران‌ها باشیم و همه باید در ذیل اصل خرد جمعی و با عنایت به اصول و راهبردهای گام دوم انقلاب نسبت به پویا شدن و تحرک ظرفیت‌ها و نیروهای درون نظام اسلامی بیندیشیم.

 

اخبار مرتبط:
رامین رضاییان: سرمربی ما فوق‌العاده باشخصیت است
رامین رضاییان: سرمربی ما فوق‌العاده باشخصیت است

رامین رضاییان، در اظهاراتی صریح و قابل توجه، به دفاع قاطع از میودراگ بوژوویچ، سرمربی تیمش پرداخت و با تمجید از شخصیت او، از همه خواست تا از ایجاد فشار و حاشیه برای این سرمربی صربستانی خودداری کنند.

هواشناسی برای تهران هشدار صادر کرد
هواشناسی برای تهران هشدار صادر کرد

رئیس اداره کل هواشناسی استان تهران از پیش بینی وضعیت سه روز آینده هوا در استان تهران خبر داد.

صداوسیما نظر مساعدی نسبت ساخت موزه «پایتخت» دارد
صداوسیما نظر مساعدی نسبت ساخت موزه «پایتخت» دارد

سازمان صداوسیما نظر مساعدی نسبت ساخت موزه «پایتخت» دارد. حتی با استاندار مازندران صحبت‌های اولیه شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است