کد خبر : 140289
انتشار : ۱۳۹۹/۰۸/۱۵ - 18:42
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

مصطفی پورمحمدی: شکست ترامپ از امدادهای الهی بود

مصطفی پورمحمدی: شکست ترامپ از امدادهای الهی بود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حجت الاسلام مصطفی پورمحمدی در نشست هم‌اندیشی جامعه روحانیت مبارز با احزاب و تشکل‌های انقلابی با بیان این‌که «انتخابات آمریکا، فروپاشی سیاسی و حیثیتی را برای بزرگترین دشمن ما رقم زد»، گفت: از این‌که دشمنان ما با تحقیر صحنه را ترک می‌کنند خوشحالیم و این را از امدادهای الهی می‌دانیم اما تاکید می‌کنیم که مسئله ما و ریشه مشکلات ما درونی است و سیاست‌های بعضاً داخلی و مشکلات مدیریتی در کشور موجب بسیاری از کمبودها و چالش‌های اقتصادی و اجتماعی شده است.

وی با اشاره هدف برگزاری نشست‌های مشترک با احزاب و جریان‌های اصولگرا، افزود: ما می‌خواهیم با ساماندهی کار تشکیلاتی و ایجاد ارتباط منسجم و تعریف‌شده، همه اضلاع و جریان‌های همسو با نیروهای انقلابی و ولایی و ارزشی را تجمیع کنیم.

پورمحمدی با بیان این‌که «جامعه روحانیت مبارز، میزبانی صادق و امین برای همه احزاب و جریان‌های موجود در گفتمان ارزشی و انقلابی است»، تاکید کرد: امروز زمان همگرایی و هم‌اندیشی و تعامل است و همه باید نسبت به مسائل اجتماعی و اقتصادی و موضوعات جاری با درک مشترک حساسیت داشته باشیم و نسبت به حل مشکلات و همچنین ترسیم چشم‌اندازها با هم‌اندیشی، به نقاط مشترک و نتایج مثبت برسیم.

دبیر عالی جامعه روحانیت مبارز تأکید کرد: جامعه روحانیت امروز باور جدی دارد که باید با اخذ تصمیمات مشترک و همگرایی و انسجام و تعامل به فکر عبور از بحران‌ها باشیم و همه باید در ذیل اصل خرد جمعی و با عنایت به اصول و راهبردهای گام دوم انقلاب نسبت به پویا شدن و تحرک ظرفیت‌ها و نیروهای درون نظام اسلامی بیندیشیم.

 

اخبار مرتبط:
عراقچی: روابط ایران و آمریکا قابل مدیریت است
عراقچی: روابط ایران و آمریکا قابل مدیریت است

وزیر خارجه ایران با بیان اینکه «بمب اتمی ایران، توانایی نه گفتن جلوی قدرت‌هاست و این اتفاق از زمان پیروزی انقلاب به وقوع پیوسته است»، گفت: مشکل ایران و آمریکا خوی سلطه‌طلبی طرف مقابل است اما می‌توانیم روابط را مدیریت کنیم.

علی لاریجانی: ۴۵ موشک شلیک شده توسط ایران به نقاط حساس اسرائیل اصابت کرد؛ این آمار از منابع رسمی خود آن‌ها است، نه ادعای ایران
علی لاریجانی: ۴۵ موشک شلیک شده توسط ایران به نقاط حساس اسرائیل اصابت کرد؛ این آمار از منابع رسمی خود آن‌ها است، نه ادعای ایران

لاریجانی نوشت: «نیروهای مسلح ایران در جنگ با صهیونیست‌ها درخشیدند. کتاب «در پناه آتش»، منتشرشده توسط بنیاد یهودی امور امنیت ملی اسرائیل، تحلیلی از پدافند هوایی اسرائیل ارائه می‌دهد.»

سردار نقدی: وقتی انقلاب پیروز شد دولت آمریکا میلیارد‌ها دلار به ایران بدهکار بود
سردار نقدی: وقتی انقلاب پیروز شد دولت آمریکا میلیارد‌ها دلار به ایران بدهکار بود

معاون هماهنگ‌کننده سابق سپاه نوشت: آمریکا برای خیانت‌ها و جنایت‌های متعدد هزاران میلیارد دلار غرامت به ملت ایران بدهکار است، اما هرجا توانسته به بهانه‌هایی به اموال ایران دستبرد زده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است