به گزارش سایت خبری مدارا؛ مصطفی میرسلیم درباره انتخابات ۱۴۰۰ بر این باور است که نیروهای انقلاب باید با محور قراردادن تشکلهای سیاسی گردهم آیند و چند جبهه را تشکیل دهند. او هم چون بسیاری از سیاستمداران کشور از بها ندادن به احزاب گلهمند است و میگوید تا زمانی که تحزب در کشور پا نگیرد، با پدیده احزاب شب انتخابات مواجه میشویم.
تاکیدش بر آن است که مسئولان نظام نباید از ارزشهای انقلاب دور شوند و میگوید «قطعا همه باید هوشیار باشند تا سرنوشت انقلاب به دست نااهلان دچار خدشه نشود و در صلاحیت نامزدها، باید شایستگیها و سوابق اجرایی آنان موشکافانه بررسی شود و نگذاریم در حریم انقلاب نفوذ صورت گیرد».
از عزم مجلس برای حل مشکلات مردم سخن به میان میآورد تا جایی که میگوید «مجلس دست یاری به سوی دولت دراز کرده است و آمادگی کامل دارد تا به دولت برای پاسخگویی به مطالبات مردم کمک کند».
این بخشی از اظهارات سیدمصطفی آقامیرسلیم، نماینده مردم تهران و عضو کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی بود.
مشروح گفتگو با نماینده مردم تهران در مجلس به شرح زیر است:
پنج ماه از آغاز به کار مجلس یازدهم گذشت. به عنوان یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، بفرمائید که عملکرد مجلس تاکنون چگونه بوده است؟
مجلس یازدهم بلافاصله پس از افتتاح، با سیلی از مطالبات عمومی مواجه شد که نشان دهنده بی توجهی مجریان به قانون یا اجرای ناقص قانون و بروز تبعیض در بین گروههای مختلف جامعه است. اغلب این مشکلات به عملکرد نامناسب دولت و فقدان نظارت کارآمد مجلس بر میگردد. مجلس یازدهم ضمن توجه به مطالبات جاری مردم، اهتمام خود را بر این گذاشت که به کشف ریشه نابسامانیها بپردازد و مهمترین مسائل مبتلا به کشور را اولویت بندی و برای آنها چارهجویی کند که تاکنون خطوط راهنمای اقدامات روشن شده است و سعی اکثر نمایندگان این است که بدون اتلاف وقت به چاره جوییها برسند و راههای مناسب اقدام را برای ایجاد تحول دربرای اینکه انگیزه مشارکت مردم در انتخابات بالا رود و حضور حداکثری آنان در انتخابات شکل بگیرد چه باید کرد؟
مشارکت مردم برخاسته از اعتماد مردم به ارکان حکومت یعنی سه قوه است. در این فاصله تا روز رأیگیری هر چه دولت، مجلس و قوه قضائیه بیشتر و بهتر به مردم خدمت کنند، مشکلات آنها را صادقانه و با شفافیت برطرف کنند، در جهت استقرار عدالت و رفع تبعیض بکوشند، ریشههای فساد را بخشکانند و عوامل تباهی را حذف کنند، بر سرمایه اعتماد عمومی افزوده خواهد شد و در نتیجه مشارکت ان شاءالله قویتر خواهد بود.
برخی پیشبینی میکنند به احتمال زیاد کاندیداهای متعددی در انتخابات ۱۴۰۰ شرکت میکنند. آیا به مدلهای وحدت برای انتخابات ۱۴۰۰ فکر کردهاید؟
تأخیر ما در بها دادن به احزاب و در نتیجه مواجه شدن با پدیده احزاب شب انتخابات، از مصیبتهایی است که مردمسالاری دینی ما را تهدید کرده و میکند. ما نه تنها احزاب قوی در این چهل سال ایجاد نکردیم، بلکه بر اثر غلبه پدیده فردگرایی هر جا شده ضربهای به تحزب زدهایم، غافل از اینکه این رویگردانی از تشکیلات سیاسی در کشوری که میخواهد بر مبنای مردم سالاری دینی اداره شود، مستقیماً ما را به سمت خودکامگی سوق میدهد، البته به تدریج، به گونهای که متوجه نمیشویم از کجا و چگونه داریم ضربه میخوریم و اعتماد عمومی را زایل میکنیم.
اکنون هم نیروهای انقلاب باید با محور قراردادن تشکلهای سیاسی گرد هم آیند و چند جبهه را تشکیل دهند و بهترین افرادِ معتقد به اهمیت و ضرورت تشکیلات سیاسی را به مردم پیشنهاد دهند و در انتها انشاءالله ائتلافی با محور قراردادن اصول انقلاب بر پا و به مردم در انتخاب اصلح کمک کنیم. این فرآیند، تعامل طولانی مدتی را ایجاب میکند که مقدمات آن آغاز شده و امیدواریم به شکل مردمسالارانه پیش برود و گرفتار آفات فردگرایی نشود.