کد خبر : 134396
انتشار : ۱۳۹۹/۰۷/۰۴ - 13:24
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

عادل فردوسی پور آبان‌ ماه به خانه مردم می‌آید

عادل فردوسی پور آبان‌ ماه به خانه مردم می‌آید

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ عادل فردوسی پور که پیش از این خبر ساخت برنامه جدیدش تحت عنوان ۹۹ به همراه تصویر مجوز ساختش در رسانه ها منتشر شد، این روزها در حال آماده کردن مقدمات ساخت این برنامه است. عادل فردوسی پور آخرین بار در برنامه ۹۰ روی آنتن زنده رفت، قرار است که به انتظار هواداران خود پایان بدهد و باز هم اجرای یک برنامه را بر عهده بگیرد، این برنامه با شروع فصل جدید فوتبالی و حوالی آبان ماه منتشر می شود. بعد از  تعطیل شدن برنامه ۹۰ فردوسی پور ویژه برنامه الکلاسیکو را برای وی او دی ها ساخت اما اجرای آن را بر عهده نگرفت، ۹۹ اولین اجرای فردوسی پور پس از ۹۰ محسوب می شود. عادل فعلا مجوز ساخت ۱۵ قسمت را در دست دارد و قرار است این برنامه با ترفند زنده نمایی از وی او دی ها منتشر شود. البته شنیده ها حاکی از این است که فردوسی پور درخواست پخش زنده اینترنتی این برنامه را به ساترا هم داده است.

 

۹۹ قرار است نودی نو باشد که با آیتم های متفاوت و خاص خودش به بررسی فوتبال ایران بپردازد. عادل همچنین قصد داد که برای این برنامه سایت و اپلیکیشن هم راه اندازی کند. اما قطعا به پایان رساندن این برنامه، مهم ترین چالش پیش روی فردوسی پور است.

اخبار مرتبط:
مشاهده سنجابک درختی برای اولین بار در نائین
مشاهده سنجابک درختی برای اولین بار در نائین

رئیس اداره محیط زیست شهرستان نائین گفت: برای اولین بار حضور گونه سنجابک درختی در پناهگاه حیات وحش عباس آباد نائین بوسیله ثبت تصویر مشاهده شد.

کوثری، نماینده مجلس: آژانس باید آمریکا و اسرائیل را محاکمه کند؛ پس از آن، در مورد اینکه مذاکره انجام شود یا خیر تصمیم‌گیری می‌کنیم
کوثری، نماینده مجلس: آژانس باید آمریکا و اسرائیل را محاکمه کند؛ پس از آن، در مورد اینکه مذاکره انجام شود یا خیر تصمیم‌گیری می‌کنیم

سردار کوثری عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس مذاکرات در شرایط فعلی را بی‌معنا دانست و ادامه داد: در چنین شرایطی باید اقدامات آمریکا و رژیم صهیونیستی توسط سازمان‌های بین المللی محکوم و آژانس نیز طبق قانون آنها را محاکمه کند و پس از آن باید در مورد اینکه مذاکره انجام شود یا خیر تصمیم‌گیری شود، در غیر این صورت مذاکره هیچ معنایی معنا ندارد.

مسیح مهاجری: گفت‌وگو با آمریکا از پشتوانه شرعی، قانونی، عقلی و عرفی برخوردار است / حکمرانان ما هرگز نباید از این روش عقلانی رویگردان باشند
مسیح مهاجری: گفت‌وگو با آمریکا از پشتوانه شرعی، قانونی، عقلی و عرفی برخوردار است / حکمرانان ما هرگز نباید از این روش عقلانی رویگردان باشند

تصمیم به گفت‌وگو با آمریکا و هر دولت دیگری که دارای موجودیت رسمی و قانونی است از پشتوانه شرعی، قانونی، عقلی و عرفی برخوردار است. مسئولان وزارت خارجه کشورمان نباید به خاطر بداخلاقی‌های مخالفان مذاکره با آمریکا و بدنویسی‌های آنها از مسیر صحیحی که انتخاب می‌کنند برگردند و یا درباره صحت و اتقان کاری که می‌کنند تردید به خود راه بدهند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است