کد خبر : 133115
انتشار : ۱۳۹۹/۰۶/۲۶ - 10:52
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

دو نماینده دیگر به کرونا مبتلا شدند

دو نماینده دیگر به کرونا مبتلا شدند

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ عبدالحسین روح‌الامینی نماینده تهران در صفحه توییتر خود اعلام کرد که به کرونا مبتلا شد و در قرنطینه خانگی است.

او در توییتر خود با دو هشتگ مدافعان سلامت و کرونا نوشت: حضور  برخط در جلسه گروه دارویی فرهنگستان علوم پزشکی به علت قرنطینه خانگی.

 

نایب رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها به بیماری کرونا مبتلا شد.

مسئول روابط عمومی محمد حسن آصفری در پیامی در کانال تلگرامی وی از مثبت اعلام شدن آزمایشات انجام شده تست بیماری کرونا (Covid_19) نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی خبر داد و افزود که وی هم اکنون تحت درمان بودخ و حال عمومی آصفری رضایت بخش است.
اخبار مرتبط:
وانمندی‌های اقتصادی اصفهان مسیر دیپلماسی ایران را هموار می‌کند
وانمندی‌های اقتصادی اصفهان مسیر دیپلماسی ایران را هموار می‌کند

رئیس نمایندگی وزارت امور خارجه در اصفهان گفت: فعالان اقتصادی اصفهان این توان را دارند که در مسیر توسعه و تعمیق دیپلماسی اقتصادی جمهوری اسلامی ایران، نقشی معنادار و اثرگذار ایفا کند.

مقتدایی خطاب به عراقچی: استانداری اصفهان را دفتر خود بدانید
مقتدایی خطاب به عراقچی: استانداری اصفهان را دفتر خود بدانید

نماینده مردم اصفهان در مجلس خطاب به عراقچی گفت: استانداری اصفهان و کل مدیریت استان را دفتر خود بدانید و دفتر وزارت امور خارجه در اصفهان را ارتقا دهید.

تبادل فضای نمایشگاهی دردستورکار نمایندگی وزارت امورخارجه در اصفهان است
تبادل فضای نمایشگاهی دردستورکار نمایندگی وزارت امورخارجه در اصفهان است

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان از پیگیری تبادل و تهاتر فضای نمایشگاهی اصفهان و کشورهای هدف توسط نمایندگی وزارت امور خارجه در اصفهان خبر داد و خواستار حمایت از آن شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است