کد خبر : 130227
انتشار : ۱۳۹۹/۰۶/۰۳ - 10:53
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

علت گرفتگی عضلات پا در شب چیست؟

علت گرفتگی عضلات پا در شب چیست؟

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ در بیشتر مواقع نمی‌توان برای گرفتگی عضلات پا در شب علت مشخصی پیدا کرد. در مجموع، گرفتگی عضلات پا در شب به خستگی ماهیچه ها و مشکلات عصبی مرتبط است.

احتمال بروز این عارضه دردناک با افزایش سن بیشتر می‌شود. همچنین زنان باردار بیشتر احتمال دارد دچار مشکل گرفتگی عضلات پا در شب شوند. علاوه بر این، چندین عارضه و بیماری از قبیل نارسایی کلیوی و آسیب عصب ناشی از بیماری دیابت از جمله عوامل موثر در گرفتگی عضلات پا در شب به حساب می‌آیند.

همچنین مصرف برخی داروها از قبیل انواعی از داروهای ادرارآور ممکن است فرد را دچار عارضه گرفتگی عضلات پا در شب کند، اگرچه ارتباط دقیق این دو با یکدیگر هنوز شناخته شده نیست.

گاهی اوقات سندرم پای بی‌قرار با عارضه گرفتگی عضلات پا در شب اشتباه گرفته می‌شود اما این دو بیماری‌ مجزا از یکدیگر هستند. به طور کلی درد، مشخصه اصلی سندرم پای بیقرار نیست اگرچه برخی مبتلایان به این بیماری از درد پا نیز شکایت دارند.

از دیگر بیماری‌هایی که ممکن است با عارضه گرفتگی عضلات پا در شب همراه باشد می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

– اختلالات ساختاری همچون بیماری شریان محیطی، تنگی کانال نخاع

– مشکلات متابولیک همچون نارسایی مزمن کلیوی، بیماری آدیسون، کم خونی، سیروز کبدی، کم کاری/پرکاری تیروئید، دیابت نوع یک/دو

همچنین مصرف برخی انواع دارو و پروسه های درمانی در بروز این عارضه نقش دارند که می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

– داروهای فشار خون

– داروهای کاهنده کلسترول بالا

– دیالیز

– داروهای ادرارآور

– داروهای خوراکی ضد بارداری

به گزارش مایوکلینیک، به طور معمول دست دادن آب بدن، اسهال، خستگی عضلانی، آسیب دیدگی عصبی، آرتروز، بیماری پارکینسون و بارداری در بروز عارضه گرفتگی عضلات پا در شب نقش دارند.

اخبار مرتبط:
زمانپور: واژگونی سمند در پل تمدن ۳ مصدوم داشت
زمانپور: واژگونی سمند در پل تمدن ۳ مصدوم داشت

رئیس مرکز اورژانس استان اصفهان از واژگونی یک دستگاه خودروی سمند در محدوده پل تمدن خبر داد و گفت: در این حادثه سه نفر مجروح و به بیمارستان کاشانی منتقل شدند. ‌

۱۰ تن کله‌پاچه فاسد در انبار غیرمجاز ملک‌شهر اصفهان کشف شد
۱۰ تن کله‌پاچه فاسد در انبار غیرمجاز ملک‌شهر اصفهان کشف شد

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان اصفهان از کشف ۱۰ تن کله‌پاچه و متعلقات گوسفندی منجمد در شرایط غیربهداشتی از یک انبار غیرمجاز در منطقه ملک‌شهر خبر داد.

بهرامی: تحریم‌ها مسیر فعالیت تعاونی‌ها را دشوار کرده است
بهرامی: تحریم‌ها مسیر فعالیت تعاونی‌ها را دشوار کرده است

رئیس اتاق تعاون استان اصفهان گفت: محدودیت‌های بانکی، مشکلات حمل‌ونقل بین‌المللی و کاهش دسترسی به بازارهای جهانی، مهم‌ترین چالش‌های پیش‌روی تعاونی‌ها در شرایط تحریمی هستند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است