کد خبر : 126392
انتشار : ۱۳۹۹/۰۵/۰۷ - 10:24
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

علی ربیعی هم کرونایی شد

علی ربیعی هم کرونایی شد

به گزارش سایت خبری مدآرا؛  تست کرونای علی ربیعی سخنگوی دولت مثبت بوده و وی به کووید ۱۹ مبتلا شده است.

بر همین اساس جلسه هفتگی علی ربیعی، دستیار ارتباطات اجتماعی رییس جمهور و سخنگوی دولت که سه‌شنبه‌های هر هفته برگزار می‌شد، فردا برگزار نمی شود.

دفتر سخنگوی دولت اعلام کرده است:‌ با توجه به بروز برخی علائم و به دلیل رعایت پروتکل‌های بهداشتی، دکتر ربیعی از اواخر هفته گذشته در منزل در حال استراحت بوده و باتوجه به اینکه تست اولیه کرونای ایشان مثبت شده و به منظور بررسی‌های بیشتر و بنا به تاکید پزشکان در بیمارستان بستری شده‌اند.

بنابر این گزارش حال عمومی دستیار ارتباطات اجتماعی رئیس جمهور خوب گزارش شده است.

اخبار مرتبط:
۱۷۰۰ مورد قطع موقت گاز مشترکان متخلف در اصفهان
۱۷۰۰ مورد قطع موقت گاز مشترکان متخلف در اصفهان

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با اشاره به ۱۶ هزار پایش میزان مصارف گاز در استان، گفت: یک هزار و ۷۰۰ مورد قطع گاز موقت مشترکان متخلف انجام شده است.

۱۱ مسجد با معماری ایرانی در اصفهان ثبت جهانی می‌شود
۱۱ مسجد با معماری ایرانی در اصفهان ثبت جهانی می‌شود

استاندار اصفهان از انجام مقدمات مربوط به ثبت جهانی ۱۱ مسجد با هویت و معماری ایرانی در اصفهان خبر داد.

واقعیت‌های اصفهان به مرکز کشور منتقل شود
واقعیت‌های اصفهان به مرکز کشور منتقل شود

رئیس مجمع نمایندگان استان اصفهان بر ضرورت انتقال صحیح واقعیت‌های استان اصفهان به مرکز کشور به منظور عدم اتخاذ تصمیمات ناپخته تأکید کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است