کد خبر : 125760
انتشار : ۱۳۹۹/۰۵/۰۲ - 00:45
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

رامین رضاییان: سعی کردم در بازی ایران و پرتغال روی مخ رونالدو بروم

رامین رضاییان: سعی کردم در بازی ایران و پرتغال روی مخ رونالدو بروم

به گزارش سایت خبری مدآرا، رامین رضاییان ملی پوش ایرانی تیم الشحانیه قطر امشب مهمان برنامه دورهمی بود و درباره اتفاقات جالبی صحبت کرد.

او در بخشی از صحبت هایش خاطره جالبی درباره بازی ایران و پرتغال تعریف کرد. رضاییان درباره این بازی و تقابل با رونالدو گفت: ما در آن بازی با حرف هایی که آقای کی روش زده بود اصلا تحت تاثیر هیچ بازیکنی نبودیم. من هم دقیقا همین شرایط را داشتم و همه تمرکزم مهار رونالدو بود.

رضاییان همچنین در بخشی از صحبت هایش گفت: در مقاطعی از مسابقه سعی می کردم فقط روی مخ‌ رونالدو بروم و اعصابش را خرد کنم! در یک صحنه روی سر او هد زدم و وقتی پایین آمدم به او گفتم دیدی چطور روی سرت بلند شدم! کلا در آن بازی زیاد روی مخ رونالدو رفتم!

اخبار مرتبط:
ارائه ارز اربعین در شعب منتخب بانک گردشگری آغاز شد
ارائه ارز اربعین در شعب منتخب بانک گردشگری آغاز شد

همزمان با آغاز خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی، ارائه ارز اربعین در ۱۱ شعبه منتخب بانک گردشگری آغاز شد.

ابراز نگرانی شهباز شریف درباره تشدید تنش در خلیج فارس
ابراز نگرانی شهباز شریف درباره تشدید تنش در خلیج فارس

دفتر نخست‌وزیری پاکستان اعلام کرد شهباز شریف نگرانی عمیق خود را در مورد تشدید تنش در منطقه خلیج فارس ابراز کرده است.

رئیس پلیس راهور: صدور گواهینامه موتورسیکلت بانوان هنوز آغاز نشده است
رئیس پلیس راهور: صدور گواهینامه موتورسیکلت بانوان هنوز آغاز نشده است

رئیس پلیس راهور فراجا با رد برخی اخبار منتشرشده درباره صدور گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان، تأکید کرد این موضوع همچنان در مسیر قانونی قرار دارد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است