کد خبر : 121533
انتشار : ۱۳۹۹/۰۴/۰۷ - 18:46
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

میرحسین موسوی وزیر امور خارجه شد

میرحسین موسوی وزیر امور خارجه شد

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ در این جلسه آقای نخست‌وزیر [محمدعلی رجایی]، آقای مهندس میرحسین موسوی را به عنوان وزیر امور خارجه پیشنهاد کرد که مورد تصویب شورا قرار گرفت.
میرحسین موسوی خامنه‌ای در سال ۱۳۲۰ در خامنه قصبه نزدیک تبریز متولد شد. وی پس از طی دوران دبیرستان وارد دانشگاه ملی گردید و در رشته معماری و شهرسازی درجه مهندسی گرفت. مهندس موسوی طی تحصیل در دانشگاه همراه چند تن از دوستان خود اولین انجمن اسلامی دانشگاه ملی را پایه‌گذاری کرد و بعد از اتمام دانشگاه شرکت سمرقند را که در حقیقت پوششی برای مبارزه با رژیم سابق محسوب می‌شد با همان دوستان تاسیس کرد.
در اوایل سال ۱۳۵۲ تمام افراد این شرکت در یورش ساواک دستگیر شدند که بعد از مدتی به علت فقدان مدارک همه اعضا به جز شهید حسن آلادپوش و آقای عبدالعلی بازرگان آزاد شدند.
از سال ۱۳۵۳ به تدریس در دانشگاه ملی پرداخت و در سال ۱۳۵۵ با چند تن از برادران مسلمان جنبش مسلمانان ایران را پایه‌گذاری کرد.
مهندس موسوی خامنه‌ای بعد از پیروزی انقلاب به عضویت شورای مرکزی حزب جمهوری اسلامی درآمد و با همکاری عده‌ای از یاران خود روزنامه حزب جمهوری اسلامی ارگان حزب جمهوری اسلامی را پایه‌گذاری کرد و مدیرمسئول و سردبیر این روزنامه شد. موسوی در فاصله اردیبهشت ۱۳۵۸ تا استعفای دولت موقت در شورای انقلاب عضویت داشت.
لازم به یادآوری است که با انتخاب مهندس موسوی به سمت وزیر خارجه این وزارتخانه پس از ۹ ماه بلاتکلیفی صاحب وزیر شد.

اطلاعات؛ یکشنبه ۷ تیر ۱۳۶۰

 

اخبار مرتبط:
دختر سردارعلی شادمانی: «حجاب استایل» عملیات روانی دشمن است
دختر سردارعلی شادمانی: «حجاب استایل» عملیات روانی دشمن است

مهدیه شادمانی، دختر سردار شهید علی شادمانی گفت: دشمن از ده سال گذشته تاکتیک‌های ویژه‌ای برای حمله به ارزش‌ها و حجاب طراحی کرده و اکنون این نقشه با عناوینی مانند حجاب استایل جلو می‌رود که لازم است مقابل این عملیات روانی رویکرد دفاعی و در عین حال تهاجمی اتخاذ شود.

نبویان، نماینده مجلس: همین الان «عراقچی» در نیویورک مشغول مذاکره است
نبویان، نماینده مجلس: همین الان «عراقچی» در نیویورک مشغول مذاکره است

محمود نبویان گفت: در تمام دولت‌های مذاکرات ادامه داشته است، همین الان آقای عراقچی در نیویورک مشغول مذاکره است، من خبر دارم.

ژاپن هم تحریم‌ها علیه ایران را از سر گرفت/ مسدود شدن دارایی‌های ۱۲۱ فرد و نهاد ایرانی در توکیو
ژاپن هم تحریم‌ها علیه ایران را از سر گرفت/ مسدود شدن دارایی‌های ۱۲۱ فرد و نهاد ایرانی در توکیو

دولت ژاپن امروز (دوشنبه) به دنبال بازگرداندن تحریم‌ها و قطعنامه‌های سازمان ملل علیه ایران ذیل سازوکار اسنپ‌بک، از سرگیری تحریم‌های اقتصادی خود علیه تهران را اعلام کرد. بر اساس این تصمیم، دارایی‌های ۷۸ نهاد و ۴۳ فرد حقیقی ایرانی در ژاپن مسدود خواهد شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است