کد خبر : 120986
انتشار : ۱۳۹۹/۰۴/۰۳ - 11:10
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

«الیاس نادران» رییس مرکز پژوهش‌های مجلس یازدهم می شود

«الیاس نادران» رییس مرکز پژوهش‌های مجلس یازدهم می شود

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ بر اساس قانون، هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی، هیات امنای مرکز پژوهش‌های مجلس به شمار می‌رود و با تایید هیات امنا و ابلاغ رئیس مجلس که رئیس هیات امناست، رئیس مرکز منصوب می‌شود.

مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی از ابداعات محمدجواد لاربجانی بود که امروز یکی از مهم‌ترین‌ بازوهای مشورتی کمیسیون‌های تخصصی مجلس به شمار می‌آید و می‌تواند در اولویت‌بندی و جهت‌دهی موضوعات در دستور کار کمیسیون‌ها نقش تعیین‌کننده‌ای داشته باشد.

پس از انتصاب کاظم جلالی به سفیری ایران در روسیه، طی یکسال گذشته مرکز پژوهش‌ها با حکم‌ سرپرستی اداره می‌شد.

پس از روی کارآمدن مجلس یازدهم حرف و حدیث های بسیاری برای ریاست آینده این مرکز مطرح شده که بر اساس شنیده های خبرنگار مدآرا، الیاس نادران به احتمال فراوان رییس این مرکز مهم خواهد شد.

اخبار مرتبط:
شورای نگهبان طرح «تشدید مجازات جاسوسی» را به مجلس برگشت داد/ ابهامات شورا چه بود؟
شورای نگهبان طرح «تشدید مجازات جاسوسی» را به مجلس برگشت داد/ ابهامات شورا چه بود؟

سخنگوی شورای نگهبان در جدیدترین گزارش خود به مردم، ابهامات طرح «تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و کشورهای متخاصم علیه امنیت و منافع ملی» را تشریح کرد.

رییس شورای شهر تهران: آلودگی‌ هوای تهران ناشی از خشکسالی است
رییس شورای شهر تهران: آلودگی‌ هوای تهران ناشی از خشکسالی است

رییس شورای شهر تهران: شاهد آلودگی‌ هوا ناشی کم آبی و خشکسالی است. با فضای سبز و مصرف بهینه آب باید مقابل آلودگی بایستیم.

متکی، وزیر پیشین امور خارجه: اسرائیل پیروز جنگ نیست، چون ترامپ درخواست آتش‌بس کرد/  بعید نیست که نتانیاهو بار دیگر به ایران حمله کند
متکی، وزیر پیشین امور خارجه: اسرائیل پیروز جنگ نیست، چون ترامپ درخواست آتش‌بس کرد/ بعید نیست که نتانیاهو بار دیگر به ایران حمله کند

وزیر پیشین امور خارجه با بیان این که درخواست برقراری آتش‌بس توسط ترامپ نشان می‌دهد که اسرائیل پیروز جنگ نیست، گفت: وقتی درخواست برقراری آتش‌بس را خود ترامپ مطرح می‌کند، حاکی از آن است که آثاری از شکست اسرائیل در این جنگ نمایان شده است. در جنگ اخیر توقف تجاوز به رژیم صهیونیستی تحمیل شد؛ یعنی اگر بخواهیم تِرم جدیدی را در مناسبات بین‌المللی تعریف کنیم، آنچه رخ داد، آتش‌بس نبود، بلکه تحمیل توقف متجاوز بود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است