کد خبر : 117987
انتشار : ۱۳۹۹/۰۳/۰۸ - 01:06
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

مادر رومینا اشرفی: قصاص می ‌خواهم

مادر رومینا اشرفی: قصاص می ‌خواهم

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ «یک روز، شوهرخاله‌اش آمد و گفت یک نفر می‌خواهد به خواستگاری رومینا بیاید و گفته اگر شما رضایت ندهید، با رومینا فرار می‌کند.»

«پدرش مرگ موش خرید. به رومینا گفت خودت را بکش؛ نگذار من تو را بکشم.»

«شبی که از خانه فرار کرد، می‌خواست برایمان چایی دم کند. پدرش اجازه نداد. گفت رومینا دستش را می‌سوزاند. خودش چایی را دم کرد»

«بعد که فهمیدیم با بهمن فرار کرده، پدر رومینا داس را برداشت و به خانه بهمن رفت. گفت می‌روم آن‌ها را بکشم.»

«بارها به من گفته بود که به رومینا یاد بدهم خودش را حلق‌آویز کند. اما من این کار را نکردم.»

«قصاص می‌خواهم. دیگر نمی‌توانم به او نگاه کنم. نمی‌توانم او را ببینم.»

اخبار مرتبط:
صالحی: امنیت با احیای امید و بازسازی سرمایه اجتماعی تحقق می‌یابد
صالحی: امنیت با احیای امید و بازسازی سرمایه اجتماعی تحقق می‌یابد

معاون امنیتی و انتظامی استانداری اصفهان گفت: امنیت پایدار نه با فشار و محدودیت بلکه با احیای امید و بازسازی سرمایه اجتماعی تحقق می‌یابد.

نظریان: بازماندگی تحصیلی زنگ خطر آسیب‌های اجتماعی در اصفهان است
نظریان: بازماندگی تحصیلی زنگ خطر آسیب‌های اجتماعی در اصفهان است

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: بازماندگی تحصیلی زنگ خطر آسیب‌های اجتماعی در اصفهان است و خانواده‌های بازمانده از تحصیل باید هر چه زودتر نوجوانان خود را در مدارس ثبت‌نام کنند.

هشدار درباره افزایش خودکشی در گروه‌های سنی پایین‌تر از ۱۲ سال
هشدار درباره افزایش خودکشی در گروه‌های سنی پایین‌تر از ۱۲ سال

رئیس سازمان امور اجتماعی کشور در پاسخ به این پرسش که آیا خودکشی در میان دانش‌آموزان افزایش یافته است، توضیح داد: بله، متأسفانه به‌ویژه در گروه‌های سنی پایین‌تر از ۱۲ سال که پیش از این بسیار نادر بود، اکنون شاهد افزایش موارد اقدام و حتی مرگ ناشی از خودکشی هستیم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است