به گزارش سایت خبری مدآرا؛ کیومرث درمبخش در ۱۳۲۴ خورشیدی به دنیا آمد. وی در ۱۳ سالگی به فراگیری هنر عکاسی پرداخت و در ۱۸ سالگی به شکل حرفهای عکاسی میکرد. او درسال های پایانی دهه ۴۰ خورشیدی به فرانسه رفت و همانجا بود که به سینما علاقمند شد. با دیدن فیلمهای برادران لومیر و روبر برسون این اشتیاق شکل گرفت.
درمبخش همزمان با عکاسی به تحصیل ادامه داد و در رشته سینما فارغ التحصیل شد، بعد به ایران بازگشت و به عکاسی در سینما پرداخت. عکسهای او از فیلمهای تنگسیر و گوزنها از آثار او در آن دوران به شمار میآیند.
وی اولین فیلم مستند خود را با نام جرس در ۱۳۵۱ خورشیدی ساخت و ۲ سال بعد تنها فیلم داستانی خود را با نام بوف کور ساخت و با این فیلم به شهرت رسید. کیومرث درمبخش را در سینما به عنوان نویسنده، کارگردان، تهیهکننده، تدوینگر و عکاس میشناسند. او فیلمسازی است که در ژانر مستند فعالیت دارد.
درمبخش در ۱۳۵۴ خورشیدی فیلم سفر بهاری را ساخت. در این فیلم به نیما و اشعارش پرداخته است. پس از پیروزی انقلاب اسلامی نیز ۲ فیلم دیگر به نامهای کسوف و شب را جلوی دوربین برد.
علی اصغر نخعی راد نماینده مشهد در مجلس نوشت: «جناب آقای پزشکیان، گرفتن انتقام از آمرین و قاتلین حاج قاسم، تصمیم فرماندهی کل قواست که به موقع اعلام شده و نظر شما در این خصوص فاقد ارزش است.»
حسین صمصامی گفت: در ۴۹ صفحه و در قالب یک نامه، طرح دلار ۲۰ هزار تومانی را تقدیم ریاست محترم جمهور کردیم، تا الان که اینجا هستیم، ریاست محترم جمهور جوابی به ما نداده و نگفته آقای فلانی، مجلس محترم، این چیزی که به ما دادی «شر و ور» است.
پزشکیان تاکید کرد: از هر جنگ و خشونتی متنفر هستیم. کسی که میجنگد یک جایی در مغز او مشکل دارد، وگرنه انسان با انسان نمیجنگد. انسان به حقوق دیگران تجاوز نمیکند. وقتی تجاوز میکند، مشکل ذهنی دارد. اگر به عنوان پزشک به سلامت مردم نگاه کنیم، مشکلی پیش نمیآید.