کد خبر : 107337
انتشار : ۱۳۹۹/۰۱/۰۸ - 09:16
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

عضو ستاد مبارزه با کرونا: ما نمی توانیم جلو در هر خانه مامور بگذاریم که مردم از خانه هایشان خارج نشوند/در خانه بمانید تا عزیزانتان را از دست ندهید

عضو ستاد مبارزه با کرونا: ما نمی توانیم جلو در هر خانه مامور بگذاریم که مردم از خانه هایشان خارج نشوند/در خانه بمانید تا عزیزانتان را از دست ندهید

به گزارش سایت خبری مدآرا؛ بهروز بنیادی با اشاره به طرح فاصله‌گذاری اجتماعی گفت: از همان روزهای ابتدایی شیوع ویروس کرونا در کشور تاکیدات بسیاری برای قرنطینه شهرها صورت گرفت که قرار است این کار با تغییر عنوان آن به طرح فاصله‌گذاری اجتماعی انجام شود.

وی با تاکید بر لزوم ادامه آموزش ها به مردم برای رعایت اصول بهداشتی و پیشگیری های لازم افزود: مردم باید به مصوبات و توصیه های ستاد ملی کرونا عمل کنند چون نمی توان برای عمل به این توصیه ها از قوه قهریه و فشار و زور استفاده کرد که اساسا هم شدنی نیست .ما نمی توانیم جلو در هر خانه مامور بگذاریم که مردم از خانه هایشان خارج نشوند این خود مردم هستند که باید به این آگاهی برسند که نباید از خانه ها بیرون آیند؛ وظیفه تبیین این موضوع هم با رسانه‌ها به خصوص صدا و سیما است که علت تاکید بر ماندن مردم در خانه، پرهیز از ترددهای غیرضروری و مسافرت را تببین کنند.

این عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، آموزش را به عنوان مولفه بسیار مهمی در مبارزه با ویروس کرونا عنوان و خاطرنشان کرد: مردم بدانند عمل نکردن به این توصیه ها به معنای ابتلای خود و خانواده شان به کرونا و یا خدای ناکرده از دست دادن عزیزانشان است پس بهترین کار ماندن در خانه و عمل به توصیه ها است.

وی با تاکید بر اینکه با آگاهی بخشی و عمل به توصیه ها آینده روشنی پیش روی ما خواهد بود، درباره وضعیت بعد از پایان تعطیلات نوروز گفت: متخصصان علم اپیدمی، آمار و  پزشکی اجتماعی با رصد اطلاعات از سراسر کشور تحلیل‌ها و گزارشات شان را به ستاد ملی مبارزه با کرونا برای اتخاذ تصمیمات لازم ارائه می کنند. فعلا تصمیماتی تا ۱۵ فروردین گرفته شده و بعد از آن هم تصمیمات جدید اعلام می‌شود. مهم آن است که در این مدت مردم از رفت و آمدهای غیرضروری و دید و بازدیدها پرهیز کرده و بدانند رفتارهای غیر از این باعث به خطر انداختن خودمان و دیگران می شود. اگر مراعات کنیم می‌توانیم زنجیره انتقال را قطع کرده و جلوی شیوع کرونا را بگیریم.

اخبار مرتبط:
گرد و خاک و گرما در کاشان تا تاسوعا و عاشورا ادامه دارد
گرد و خاک و گرما در کاشان تا تاسوعا و عاشورا ادامه دارد

رئیس هواشناسی کاشان از پیش بینی شرایط جوی نامساعد و تکرار گرد و خاک در ایام سوگواری محرم خبر داد.

هشدار سطح نارنجی هواشناسی اصفهان برای توفان و گردوخاک
هشدار سطح نارنجی هواشناسی اصفهان برای توفان و گردوخاک

اداره کل هواشناسی اصفهان نسبت به وزش باد شدید، تندباد لحظه‌ای و خیزش گردوخاک که کاهش کیفیت هوا را به دنبال دارد، هشدار سطح نارنجی صادر کرد.

واژگونی سمند در اصفهان ۲ مصدوم داشت
واژگونی سمند در اصفهان ۲ مصدوم داشت

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان گفت: واژگونی خودروی سمند در اتوبان شهید ردانی‌پور اصفهان، ۲ مصدوم داشت.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است