کد خبر : 101696
انتشار : ۱۳۹۸/۱۲/۰۱ - 09:40
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

تاکید رئیس مجلس بر ایمن سازی قم در برابر ویروس کرونا

تاکید رئیس مجلس بر ایمن سازی قم در برابر ویروس کرونا

به گزارش سایت خبری مدآرا، دکتر علی لاریجانی، همچنین طی تماس تلفنی جداگانه با وزیر آموزش و پرورش، توصیه‌های لازم مبنی بر صیانت از محیط مدارس نسبت به شیوع ویروس کرونا و آگاهی بخشی لازم در این خصوص به والدین و دانش آموزان را ارائه کرد.
رییس مجلس شورای اسلامی، طی تماس تلفنی جداگانه با بهرام سرمست، استاندار قم نیز بر تشکیل فوری جلسه شورای تامین و اتخاذ هر چه سریعتر تصمیمات پیشگیرانه به ویژه ایمن سازی مجامع عمومی، مدارس و دانشگاه‌های استان قم در قبال بیماری کرونا تاکید کرد.

در همین زمینه بخوانید: 

تصویر انتقال بیمار مبتلا به کرونا در قم

وزارت بهداشت: احتمال ابتلای اطرافیان ۲ بیمار فوت شده به کرونا زیاد است

آخرین اخبار از ویروس کرونا در ایران/معاون وزیر بهداشت: امکان ابتلا در شهرهای دیگر نیز وجود دارد

دو نفر در قم به کرونا مبتلا شدند و فوت کرده‌اند

کرونا چگونه منتقل می‌شود؟

کرونا مدارس و دانشگاه های قم را تعطیل کرد

اخبار مرتبط:
موسویان: دریافت‌کنندگان تسهیلات مشکوک‌الوصول پیگیری قضائی می‎‌شوند
موسویان: دریافت‌کنندگان تسهیلات مشکوک‌الوصول پیگیری قضائی می‎‌شوند

دادستان عمومی و انقلاب اصفهان گفت:فهرست تسهیلات کلان مشکوک‌الوصول از بانک‌های استان دریافت شده و علیه تسهیلات‌گیرندگان و مدیران بانکی متخلف، اقدامات قضائی در دست اجراست.

هواشناسی اصفهان هشدار سطح زرد صادر کرد
هواشناسی اصفهان هشدار سطح زرد صادر کرد

اداره کل هواشناسی اصفهان نسبت به انباشت آلاینده‌ها و تشدید شرایط آلودگی هوا در مناطق مرکزی و صنعتی استان تا پایان هفته، هشدار سطح زرد صادر کرد.

آلودگی هوا بر شیوع دیابت موثر است
آلودگی هوا بر شیوع دیابت موثر است

رئیس هیات مدیره خیریه دیابت اصفهان گفت: آلودگی هوا با افزایش التهاب مزمن و استرس در بدن، باعث مقاومت به انسولین و آسیب به سلول‌های تولیدکننده انسولین در پانکراس می‌شود و خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش داده و کنترل قند خون را مختل می‌کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است