کد خبر : 101657
انتشار : ۱۳۹۸/۱۱/۳۰ - 21:08
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

وزارت بهداشت: احتمال ابتلای اطرافیان ۲ بیمار فوت شده به کرونا زیاد است

وزارت بهداشت: احتمال ابتلای اطرافیان ۲ بیمار فوت شده به کرونا زیاد است

به گزارش سایت خبری مدآرا، مسعود مردانی افزود: اطلاعات بنده در مورد وضعیت ویروس کرونای جدید در ایران بر اساس گزارش های وزارت بهداشت است و بنابر اعلام وزارت بهداشت تاکنون دو نفر به این ویروس مبتلا شده اند و بر اثر این بیماری فوت کرده اند و قرار است در اطلاعیه های بعدی وزارت بهداشت اطلاعات دقیق تری در این مورد به مردم اعلام شود.

وی افزود: افرادی که با این دو نفر در ارتباط بوده اند تحت نظر هستند و باید در قرنطینه باشند و از آنها هم آزمایش گرفته شده است. از دو نفر فوتی هم آزمایش گرفته شده و نتیجه مثبت بوده است اما آزمایش تخصصی ویروس کرونای جدید برای تایید نهایی به انستیتو پاستور تهران که کیت تشخیص این ویروس را دارد فرستاده شده است.

عضو کمیته کشوری بیماری های عفونی وزارت بهداشت گفت: ظاهرا قبل از فوت این دو بیمار از آنها آزمایش گرفته شده است اما جواب آزمایش نهایی بعد از فوت آنها مشخص می شود.

در همین زمینه بخوانید:

دو نفر در قم به کرونا مبتلا شدند و فوت کرده‌اند

آخرین اخبار از ویروس کرونا در ایران/معاون وزیر بهداشت: امکان ابتلا در شهرهای دیگر نیز وجود دارد

وی افزود: با توجه به دوره این بیماری ۱۰۰ درصد موارد دیگری از این بیماری وجود دارد و مردم باید مراقبت و پیشگیری از این بیماری را جدی بگیرند.

مردانی ادامه داد: کیت تشخیصی ویروس جدید کرونا به تعداد معدود در اختیار انستیتو پاستور وجود دارد و برای موارد معدودی که آزمایش اولیه کرونا مثبت باشد و پزشک عفونی تایید کند این آزمایش انجام می شود.

این متخصص عفونی گفت: برای جلوگیری از همه گیری این بیماری باید راه ارتباط افراد مشکوک با افراد دیگر گرفته شود. افرادی که با دو فرد فوت شده در تماس بوده اند باید به سرعت شناسایی شوند. این افراد حتما باید جداسازی شوند و تحت درمان قرار بگیرند تا این بیماری به دیگران منتقل نشود.

بعد از ظهر امروز (چهارشنبه) کیانوش جهانپور، رئیس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت بهداشت در خبری که در پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت منتشر شد از تایید دو مورد مثبت ویروس کرونا در دو نفر در قم خبر داد. محمد مهدی گویا، رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت ساعتی بعد اعلام کرد که وزارت بهداشت در حال تکمیل اطلاعات در مورد این بیماران است اما در همان ساعت، رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم خبر تایید فوت دو بیمار مبتلا به ویروس کرونا را اعلام کرد.

ویروس کرونا تاکنون جان حدود دو هزار نفر را در جهان گرفته است و بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی بین سه تا چهار درصد مبتلایان به این ویروس که بیماری زمینه ای دارند به علت ابتلا به این ویروس جان خود را از دست می دهند.

اخبار مرتبط:
پوشاک قاچاق در مبارکه کشف شد
پوشاک قاچاق در مبارکه کشف شد

فرمانده انتظامی شهرستان مبارکه از کشف ۵۰۰ ثوب پوشاک قاچاق به ارزش یک میلیارد ریال در بازرسی مأموران انتظامی از یک دستگاه پژو ۴۰۵ خبرداد.

آغاز رالی کویر ویژه رانندگان تاکسی اصفهان؛ گامی مؤثر در توسعه گردشگری
آغاز رالی کویر ویژه رانندگان تاکسی اصفهان؛ گامی مؤثر در توسعه گردشگری

استاندار اصفهان بر اهمیت سفرهای درون‌استانی در توسعه گردشگری تأکید کرد و گفت: رعایت مسائل ایمنی شرط لازم برای موفقیت این طرح است، چراکه همکاری تمام مجموعه‌ها و اصناف استان برای رونق گردشگری و ایجاد اشتغال پایدار مناسب است.

غبار و باد شدید در کمین اصفهانی‌ها
غبار و باد شدید در کمین اصفهانی‌ها

رئیس مرکز پیش‌بینی و مخاطرات جوی اداره کل هواشناسی اصفهان گفت: آسمان استان طی ۴۸ ساعت آینده غبارآلود است و همراه با وزش باد شدید، کاهش دید و کیفیت هوا را در پی دارد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است