کد خبر : 98948
انتشار : ۱۳۹۸/۱۱/۰۶ - 21:27
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

معاون پیشین باشگاه استقلال تماشاگر بازی پرسپولیس – تراکتور/ علی خطیر: هیچ‌وقت به استقلال برنمی‌گردم!

معاون پیشین باشگاه استقلال تماشاگر بازی پرسپولیس – تراکتور/ علی خطیر: هیچ‌وقت به استقلال برنمی‌گردم!

به گزارش سایت خبری مدآرا، علی خطیر پس از پایان نیمه نخست دیدار تیم‌های فوتبال پرسپولیس و تراکتور تبریز، ورزشگاه آزادی را ترک کرد.
وی درباره حضورش در ورزشگاه آزادی گفت: من به دعوت ساکت الهامی (سرمربی تراکتور) به ورزشگاه آمدم.
معاون پیشین باشگاه استقلال درباره مصاحبه فرهاد مجیدی علیه مدیران باشگاه و کنایه‌های سرمربی آبی‌پوشان به او تصریح کرد: درباره مسائل حاشیه‌ای صحبت نمی‌کنم.
خطیر در پاسخ به این پرسش که آیا به استقلال بازمی‌گردد یا خیر، خاطرنشان کرد: هیچ‌وقت به استقلال برنمی‌گردم. از سمتم در این باشگاه استعفا کردم و اگر می‌خواستم برگردم، استعفا نمی‌کردم.
وی درباره پُست مشترک بازیکنان استقلال در حمایت از مجیدی و کنایه به خودش گفت: پُست بگذارند! همه پست می‌گذارند.

اخبار مرتبط:
آثار دوره سلجوقی را شبانه و با بولدزر تخریب کردند!
آثار دوره سلجوقی را شبانه و با بولدزر تخریب کردند!

مدیرکل میراث فرهنگی استان اصفهان با تأکید بر وقوع حفاری غیرمجاز شبانه در عرصه تاریخی مسجد کمرزرین، از پیگیری قضائی جدی این اقدام خبر داد.

سخنگوی وزارتخارجه: اعتماد ما به آمریکا به زیر صفر رسیده است
سخنگوی وزارتخارجه: اعتماد ما به آمریکا به زیر صفر رسیده است

اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران درباره اخبار منتشره درباره مذاکرات مجدد اظهار کرد: این حرف و حدیث‌ها همواره شنیده می‌شود. مذاکره نوعی مبارزه است. همان‌طور که نیروهای مسلح جمهوری اسلامی در دفاع از کیان ایران اقدام کردند، دستگاه دیپلماسی هم وظیفه دارد در صورت اقتضا، از ابزار دیپلماسی برای تأمین منافع ملت ایران استفاده کند.

ابلاغ حکم حبس تجمیعی به تاجزاده/ وی تا سال ۱۴۱۱ باید تحمل حبس کند
ابلاغ حکم حبس تجمیعی به تاجزاده/ وی تا سال ۱۴۱۱ باید تحمل حبس کند

وی در سال ۱۴۰۱ به اتهام فعالیت تبلیغی علیه نظام و اقدام علیه امنیت ملی محکوم شد که نهایتاً به ۵ سال حبس محکوم شد. همچنین در طول تحمل این حبس دوم، پرونده جدیدی تشکیل شد که به استناد قانون مجازات اسلامی به اتهام فعالیت تبلیغی و اجتماع و تبانی برای بار سوم به تحمل حبس محکوم شدند، چرا که نوشته‌ها و بیانیه‌ها یا مصاحبه‌های انتقادی که در طول زندان توسط او انجام شده بود باعث شد پرونده جدید تشکیل شده و به حبس محکوم شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است