کد خبر : 43451
انتشار : ۱۳۹۷/۱۲/۱۵ - 10:33
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

مجلس ساز وکار ایجاد کالابرگ الکترونیکی را مشخص نکرده است/ دولت باید آیین‌نامه و نحوه اجرای آن را مشخص کند/ باید مراقب جعل کالابرگ های الکترونیکی بود!

مجلس ساز وکار ایجاد کالابرگ الکترونیکی را مشخص نکرده است/ دولت باید آیین‌نامه و نحوه اجرای آن را مشخص کند/ باید مراقب جعل کالابرگ های الکترونیکی بود!

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: مجلس ایجاد کالا برگ‌های الکترونیکی به منظور توزیع عادلانه کالاهای اساسی را مصوب کرده اما ساز وکار چگونگی اجرای آن را برای دولت مشخص نکرده است.


حجت‌الاسلام ناصر موسوی‌لارگانی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی سایت خبری مدآرابا اشاره به مصوبه خانه ملت درباره ایجاد کالا برگ‌های الکترونیکی به منظور توزیع عادلانه کالاهای اساسی میان مردم، گفت: مجلس این موضوع را در لایحه بودجه سال ۹۸ مصوب کرد اما ساز وکار چگونگی اجرای آن را برای دولت مشخص نکرده است.

 

نماینده مردم فلاورجان در مجلس تصریح کرد: متاسفانه دولت تاکنون بسیاری از قوانین را اجرا نکرده است و احتمال دارد این مصوبه مجلس را هم به درستی اجرا نکند مانند قانون بودجه سال ۹۶ که براساس گزارش تفریغ بودجه دیوان محاسبات، دولت ۶۲ درصد انحراف در مسیر اجرای بودجه داشته است.

 

وی با تاکید براینکه زمانی که ۶۲ درصد انحراف وجود داشته پس قانون بودجه سال ۹۶ به خوبی اجرا نشده است، افزود: اکنون هم آیین‌نامه اجرایی قانون ایجاد کالا برگ الکترونیکی و نحوه اجرای آن مشخص نشده است اما این کالا برگ به صورت کاغذی و الکترونیکی یا کارت اعتباری از سوی نمایندگان پیشنهاد شده است که دولت باید نحوه ارائه آن را انتخاب کند.

 

به گزارش  مدآرا عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به اینکه دولت باید برای اجرای این مصوبه مراقب بروز تخلفات باشد، اظهار کرد: همانطور که در بحث کالا برگ‌‌‌های کاغذی، کوپن‌های تقلبی هم به بازار آمد و ضرر سنگینی به کشور وارد شد لذا باید مراقب جعل کالابرگ های الکترونیکی باشد.

 

موسوی‌لاریگانی ادامه داد: اکنون زمینه استفاده از کارت ملی برای دریافت برخی کالاها وجود دارد و دیگر نیازی به تولید کارت جدیدی برای ارائه کالاهای اساسی میان مردم نیست و راهکار جدید تنها هزینه اضافی را برای دولت خواهد داشت.

 

انتهای پیام/

اخبار مرتبط:
استاندار اصفهان:مسئولان برای عبور مردم ازشرایط سخت اقتصادی برنامه دهند
استاندار اصفهان:مسئولان برای عبور مردم ازشرایط سخت اقتصادی برنامه دهند

استاندار اصفهان با اشاره به ابعاد و اثرات مختلف اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی بحران‌های اخیر گفت: مسئولان باید تدبیر و همت مضاعفی برای عبور از شرایط سخت معیشتی مردم داشته باشند.

میانگین زمان رسیدن آتش‌نشانی اصفهان به حادثه کمتر از ۵ دقیقه است
میانگین زمان رسیدن آتش‌نشانی اصفهان به حادثه کمتر از ۵ دقیقه است

اصفمدیرعامل آتش‌نشانی اصفهان گفت: نیروهای عملیاتی این سازمان با رعایت استاندارد جهانی در کوتاه‌ترین زمان به صحنه حریق و حوادث می‌رسند و در حال حاضر این زمان به کمتر از ۵ دقیقه رسیده است

یادمان ۸ شهید استانداری و فرمانداری‌های تابعه اصفهان رونمایی شد
یادمان ۸ شهید استانداری و فرمانداری‌های تابعه اصفهان رونمایی شد

یادمان هشت شهید استانداری و فرمانداری‌های تابعه استان اصفهان همزمان با هفته دفاع مقدس رونمایی شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است