کد خبر : 42973
انتشار : 2019/03/02 - 09:43
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

شیر پگاه مرکز استقرار سیاسیون شد!

شیر پگاه مرکز استقرار سیاسیون شد!

شرکت صنایع شیر ایران (پگاه) مرکز اصلی تامین شیر در کشور و یکی از شرکت های استراتژیک در تامین مواد لبنیاتی کشور می باشد.


به گزارش سایت خبری مدآرا: این شرکت که از ادغام شرکت سهامی تهیه وتوزیع شیر ایران و شرکتهای وابسته به آن و شرکت سهامی صنایع شیر ایران تشکیل شده‌است.
سهامداران صنایع شیر ایران (پگاه) شامل؛ صندوق بازنشستگی کشوری، شرکت سرمایه‌گذاری صندوق بازنشستگی، شرکت توسعه صنایع بهشهر و شرکت سرمایه‌گذاری گروه صنایع بهشهر ایران می‌باشند.
اردیبهشت ۹۷ سید ابراهیم حسینی به عنوان مدیرعامل این شرکت عریض و طویل منصوب شد.حسینی که پیش از این مدیرکل توانمندسازی دانشگاه آزاد اسلامی بود بدون دارا بودن سوابق چشمگیری در حوزه صنایع غذایی به ویژه صنایع شیر و لبنیات با فشارهای سیاسیون به عنوان مدیرعامل شرکت صنایع شیر ایران که بزرگترین تولیدکننده صنعت لبنیات در خاورمیانه با دارا بودن ۲۹ زیر مجموعه تولیدی و لجستیکی می‌باشد، منصوب شد.
بر اساس شنیده های سایت مدآرا مدیر عامل این شرکت به دلیل دارا بودن از حمایت های سیاسی به ویژه دفتر رئیس جمهور معمولا در انجام امور محوله بدون مشورت با سازمان صندوق بازنشستگی فعالیت می کند.
شنیده ها حاکی از آن است که شرکت صنایع شیر ایران در دوران مدیریت مدیرعامل فعلی اقدام به استخدام ۷۰ نیرو کرده و خرید های زیاد خودرویی نیز داشته است.
از طرفی دیگر مدیران و اعضاء هیئت مدیره این شرکت عریض و طویل مشخص نیست و اسامی آنها حتی در سایت رسمی شرکت صنایع شیر ایران(پگاه) دیده نمی شود.
تخلفات صورت گرفته در دوره مدیریت قبلی(رومی) شرکت صنایع شیر ایران از نکات دیگر در این شرکت می باشد که از این شرکت به گوش میرسد، انتظار می رود دستگاه های نظارتی به این موضوع ورود کنند.
امیدواریم همان گونه که وزیر محترم تعاون، کار و رفاه اجتماعی پیش از این وعده شفافیت داده بود این عمل در شرکت صنایع شیر ایران (پگاه) که یکی از شرکت های زیر مجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی می باشد، دیده شود.

اخبار مرتبط:
قطعات یدکی خودرو ۷۰ تا ۸۰ درصد گران شد
قطعات یدکی خودرو ۷۰ تا ۸۰ درصد گران شد

فعالان صنفی از رشد ۷۰ تا ۸۰ درصدی قیمت برخی قطعات یدکی، اختلال در ثبت سفارش، توقف کالاها در گمرک و افزایش هزینه‌های حمل‌ونقل خبر می‌دهند.

افراد ناشناس با پتک جدول‌ها و باغچه‌های خیابان سنایی را تخریب کردند
افراد ناشناس با پتک جدول‌ها و باغچه‌های خیابان سنایی را تخریب کردند

افرادی ناشناس بدون اعلام قبلی، جدول‌ها و باغچه‌های مقابل کافه‌های خیابان سنایی را تخریب کردند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است