کد خبر : 391894
انتشار : 2026/09/21 - 01:36
دسته‌بندی : خوزستان
چاپ

معاون استاندار خوزستان: سرشماری از اول مهر آغاز می‌شود/دقت در سرشماری مبنای توسعه است

معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان، سرشماری دقیق نفوس و مسکن را یکی از الزامات برنامه‌ریزی برای توسعه استان دانست و بر ضرورت مشارکت و همراهی مردم در اجرای این طرح تاکید کرد.

معاون استاندار خوزستان: سرشماری از اول مهر آغاز می‌شود/دقت در سرشماری مبنای توسعه است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ رضا نجاتی، یکشنبه ۲۹ شهریور در نشست ستاد سرشماری استان اظهارکرد: جلسه امروز با حضور اعضای ستاد سرشماری نفوس و مسکن استان برگزار شد و مقرر است این طرح از ابتدای مهرماه با رویکردی جدید و همزمان با سایر استان‌های کشور اجرا شود.

به نوشته ایسنا؛ وی افزود: در سال‌های گذشته سرشماری به‌صورت حضوری انجام می‌شد، اما در این دوره قرار است بر اساس رویه جدید، سرشماری نفوس و مسکن در خوزستان همزمان با سراسر کشور انجام شود.

نجاتی بیان کرد: مبنای برنامه‌ریزی و توسعه استان، تصمیم‌گیری درباره اشتغال، حوزه بهداشت و درمان و همچنین تعیین زیرساخت‌های مورد نیاز، به اطلاعات دقیق و درست از وضعیت جمعیت و مسکن نیاز دارد.

وی تأکید کرد: اگر این طرح به‌خوبی مدیریت شود، مردم همراهی کنند و مسئولان امر نیز برنامه‌ریزی لازم را انجام دهند، می‌توان انتظار داشت خوزستان در آینده مسیر توسعه بیشتری را طی کند.

معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان از مردم استان خواست در اجرای این طرح مشارکت کنند و گفت: انتظار می‌رود مردم عزیز خوزستان در این امر مهم که برای آینده استان اهمیت بسیار زیادی دارد، مشارکت داشته باشند و اطلاعات و آمار مورد نیاز را با دقت ثبت کنند.

وی افزود: اطلاعات به‌دست‌آمده از این سرشماری می‌تواند مبنای برنامه‌ریزی‌های دقیق و منظم مسئولان برای توسعه استان قرار گیرد و تصمیم‌گیری‌ها را بر اساس واقعیت‌های جمعیتی و نیازهای موجود هدایت کند.

نجاتی عنوان کرد: جلسات ستاد سرشماری در استان ادامه خواهد داشت و فرمانداران نیز در شهرستان‌ها برنامه‌ریزی‌های لازم را برای اجرای مطلوب این طرح انجام خواهند داد.

وی خاطرنشان کرد: ستاد سرشماری استان به ریاست استاندار خوزستان و با دبیری رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان و با فعال شدن همه دستگاه‌ها و کمیته‌های مرتبط، اجرای این طرح را دنبال خواهد کرد تا سرشماری نفوس و مسکن در خوزستان به‌خوبی انجام شود.

اخبار مرتبط:
هشدار فوری نسبت به افزایش دبی خروجی سد بالارود اندیمشک
هشدار فوری نسبت به افزایش دبی خروجی سد بالارود اندیمشک

بخشدار الوار گرمسیری اندیمشک با اشاره به صدور هشدار فوری نسبت به افزایش دبی خروجی سد بالارود گفت: خروجی سد بالارود از ساعت هشت صبح ۳۱ شهریور تا سقف ۵۰ مترمکعب بر ثانیه افزایش می‌یابد.

مبارزه با موادمخدر نیازمند رویکرد اجتماعی و آموزشی در کنار اقدامات مقابله‌ای است
مبارزه با موادمخدر نیازمند رویکرد اجتماعی و آموزشی در کنار اقدامات مقابله‌ای است

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار خوزستان با تاکید بر ضرورت اتخاذ رویکردی جامع در مبارزه با موادمخدر، گفت: اقدامات مقابله‌ای به تنهایی کافی نیست و باید با آموزش، آگاهی‌بخشی و مشارکت فعال خانواده‌ها، سرمایه‌های اجتماعی استان را در برابر این پدیده خانمان‌سوز حفظ کرد.

بازگشت ۱۳۹ فضای آموزشی آسیب‌دیده از جنگ به مدار تعلیم و تربیت در خوزستان
بازگشت ۱۳۹ فضای آموزشی آسیب‌دیده از جنگ به مدار تعلیم و تربیت در خوزستان

مدیر کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خوزستان با اشاره به آسیب‌دیدگی ۱۳۹ فضای آموزشی در جنگ تحمیلی سوم گفت: در جریان جنگ تحمیلی سوم، بخشی از فضاهای آموزشی خوزستان دچار آسیب شد و مجموع خسارت وارده به این فضاها حدود یکهزار میلیارد ریال برآورد شد که با تلاش مجموعه آموزشی استان دوباره بازسازی شدند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است