کد خبر : 391755
انتشار : 2026/09/17 - 19:56
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

ادعای نتانیاهو درباره سقوط نظام ایران

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با تکرار تهدیدهای خود علیه ایران و حزب‌الله لبنان، مدعی شد اسرائیل ابتدا نظام ایران را سرنگون خواهد کرد و سپس با حزب‌الله مقابله کرده و آن را نیز شکست خواهد داد.

ادعای نتانیاهو درباره سقوط نظام ایران

به گزارش سایت خبری مدارا؛  ایلنا نوشت: بنیامین نتانیاهو، امروز- پنجشنبه- در مراسم تجلیل از چهره‌های برتر برنامه امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در سال ۲۰۲۵ گفت: «حماس را نابود خواهیم کرد و پیش از هر چیز، نظام ایران را شکست داده و سرنگون خواهیم کرد. همچنین با حزب‌الله مقابله خواهیم کرد و آن نیز سقوط خواهد کرد.»

وی با اشاره به تحولات کرانه باختری، مدعی شد هزار حمله در این منطقه خنثی شده و این اقدامات با همکاری ارتش و دستگاه‌های امنیتی اسرائیل انجام گرفته است.

نتانیاهو همچنین تهدید کرد اسرائیل با عناصر باقی‌مانده حماس در غزه «تسویه‌حساب» خواهد کرد و «هیچ‌کس مصون نیست».

در همین حال، یسرائیل کاتس، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی، مدعی شد حماس با «واقعیتی راهبردی دشوار» روبه‌رو است و این رژیم برای جلوگیری از تکرار حمله ۷ اکتبر به اقدامات خود ادامه خواهد داد.

کاتس در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت اسرائیل اجازه نخواهد داد ایران یا هیچ طرف دیگری حماس را دوباره مسلح کند. وی همچنین خطاب به رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه، گفت اگر می‌خواهد به «همفکران خود» در غزه کمک کند، باید از آن‌ها بخواهد به آنتالیا منتقل شوند؛ چراکه به گفته او، «غزه شاهد حضور او نخواهد بود».

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در پایان گفت «نبرد هنوز به پایان نرسیده» و این رژیم برای تحقق اهداف خود در برابر ایران و در جبهه‌های دیگر، با «قدرت نظامی و خرد سیاسی» اقدام خواهد کرد.

اخبار مرتبط:
حرکت ۹ جنگنده F-۱۶ آمریکا به‌ سمت عربستان
حرکت ۹ جنگنده F-۱۶ آمریکا به‌ سمت عربستان

۹ فروند جنگنده F-۱۶ آمریکایی در حال حرکت به‌سوی عربستان سعودی هستند.

روسیه و چین قطعنامه ضد ایرانی را وتو کردند
روسیه و چین قطعنامه ضد ایرانی را وتو کردند

الجزیره نوشت: روسیه و چین پیش‌نویس قطعنامه آمریکا در شورای امنیت سازمان ملل متحد برای تمدید ماموریت کمیته تحریم‌های ایران را وتو کردند.

درخواست عربستان از چین برای فشار به ایران!
درخواست عربستان از چین برای فشار به ایران!

به گزارش رویترز، عربستان سعودی از چین خواسته است به‌طور خصوصی از ایران بخواهد برای مهار حوثی‌ها پس از تسلط آنها بر سواحل دریای سرخ یمن و باب‌المندب اقدام کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است