کد خبر : 388954
انتشار : 2026/07/18 - 13:48
دسته‌بندی : اجتماعی، برگزیده ها
چاپ

پیش‌فروش بلیت اتوبوس اربعین آغاز شد/ جزئیات و قیمت رسمی

مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های مسافربری با اعلام آغاز پیش‌فروش بلیت اتوبوس اربعین گفت: فروش بلیت برای مرزهای اربعینی آغاز شده و نرخ‌ها بر اساس مصوبه سازمان راهداری تعیین و ابلاغ شده است.

پیش‌فروش بلیت اتوبوس اربعین آغاز شد/ جزئیات و قیمت رسمی

به گزارش سایت خبری مدارا؛  مهر نوشت: همزمان با آغاز سفرهای اربعین، زائران می‌توانند با مراجعه به پایانه‌های مسافری و سامانه‌های مجاز فروش، بلیت اتوبوس خود را برای سفر به مرزهای اربعینی تهیه کنند.

در همین راستا، احمدرضا عامری، مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های مسافربری  با تشریح نرخ‌های مصوب بلیت اتوبوس در ایام اربعین اظهار کرد: بر اساس نرخ‌های ابلاغی سازمان راهداری، بهای بلیت مسیر تهران – مهران برای اتوبوس‌های ۴۴ نفره یک میلیون و ۲۵۰ هزار تومان، برای اتوبوس‌های ۳۲ نفره یک میلیون و ۷۰۰ هزار تومان و برای اتوبوس‌های ۲۵ تا ۲۷ نفره ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان تعیین شده است.

وی افزود: نرخ بلیت مسیر تهران – شلمچه نیز برای اتوبوس‌های ۴۴ نفره یک میلیون و ۳۵۰ هزار تومان، برای اتوبوس‌های ۳۲ نفره یک میلیون و ۸۵۰ هزار تومان و برای اتوبوس‌های ۲۵ تا ۲۷ نفره ۲ میلیون و ۳۵۰ هزار تومان مصوب شده است.

مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های مسافربری خاطرنشان کرد: بهای بلیت مسیر تهران – خسروی نیز برای اتوبوس‌های ۴۴ نفره یک میلیون و ۱۰۰ هزار تومان، برای اتوبوس‌های ۳۲ نفره یک میلیون و ۵۵۰ هزار تومان و برای اتوبوس‌های ۲۵ تا ۲۷ نفره یک میلیون و ۹۵۰ هزار تومان تعیین شده است.

اخبار مرتبط:
نیویورک تایمز: ایران قصد داشت پاسخ حمله اوکراین را بدهد اما فعلاً منصرف شد
نیویورک تایمز: ایران قصد داشت پاسخ حمله اوکراین را بدهد اما فعلاً منصرف شد

ایران در واکنش به حمله اوکراین به یک کشتی ایرانی، بررسی حمله به یک بندر دریایی در اوکراین را در دستور کار قرار داده بود، اما به گفته مقام‌های ایرانی و غربی، موجی از تلاش‌های دیپلماتیک فعلاً این بحران را آرام کرده است.

رویترز: انصارالله یمن در نظر دارد برای کشتی‌های عبوری از دریای سرخ عوارض دریافت کند
رویترز: انصارالله یمن در نظر دارد برای کشتی‌های عبوری از دریای سرخ عوارض دریافت کند

منابع منطقه‌ای آشنا با موضوع به رویترز گفتند که گروه انصارلله یمن در حال بررسی اعمال عوارض بر کشتی‌های تجاری عبوری از جنوب دریای سرخ است؛ این اقدام یک هفته پس از اعلام محاصره دریایی علیه عربستان سعودی صورت می‌گیرد.

عراق به حملات آمریکا و عربستان علیه حشدالشعبی واکنش نشان داد
عراق به حملات آمریکا و عربستان علیه حشدالشعبی واکنش نشان داد

دولت عراق اعلام کرد: ما حمله صبح امروز نیروهای آمریکایی و سعودی را محکوم کرده و آن را به شدت تقبیح می‌نماییم. حمله امروز در زمانی رخ داد که دولت در حال راستی‌آزمایی آنچه در مورد هدف قرار گرفتن خاک عربستان مطرح شده بود، می‌باشد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است