کد خبر : 387316
انتشار : 2026/06/10 - 17:42
دسته‌بندی : برگزیده ها، ورزشی
چاپ

شبکه سه صدای عادل فردوسی‌پور را سانسور کرد!

«جام ۲۶» ویژه‌برنامه جام جهانی فوتبال شبکه سه است که با اجرای محمدحسین میثاقی و حافظ کاظم‌زاده روی آنتن می‌رود.

شبکه سه صدای عادل فردوسی‌پور را سانسور کرد!

به گزارش سایت خبری مدارا:  تی‌وی‌بان نوشت: «جام ۲۶» ویژه‌برنامه جام جهانی فوتبال شبکه سه است که با اجرای محمدحسین میثاقی و حافظ کاظم‌زاده روی آنتن می‌رود.

شب گذشته آیتم بازی‌ها و گل‌های خاطره‌انگیز تیم ملی ایران در اواخر برنامه پخش شد. این اتفاق همراه با حذف صدای عادل فردوسی‌پور از گزارش بازی‌هایی چون «ایران – مراکش» و «ایران – آرژانتین» بود. این در حالی است که لحظات بقیه بازی‌ها را با صدای محمدرضا احمدی، پیمان یوسفی و… شنیدیم.

حذف عادل فردوسی‌پور از «نود» و شبکه سه به اواخر سال ۱۳۹۷ برمی‌گردد؛ درست زمانی که اختلافات علی فروغی، مدیر شبکه سه، با او به اوج رسید. ظاهراً کینه آقای مدیر شتری است که حتی اجازه بازپخش لحظاتی از گزارش فردوسی‌پور را نمی‌دهد. آن هم گزارش‌هایی که برای مردم خاطره‌ساز شده‌اند.

با این شیوه تلویزیون ملی خواهد شد؟! طبعاً نه. حذف عادل مشتی از خروار است و مردم حق دارند معترض باشند که خود واقعی آن‌ها اسیر سانسور و سلیقه شخصی در رسانه به‌اصطلاح ملی می‌شود؟

اخبار مرتبط:
نیویورک تایمز: ایران قصد داشت پاسخ حمله اوکراین را بدهد اما فعلاً منصرف شد
نیویورک تایمز: ایران قصد داشت پاسخ حمله اوکراین را بدهد اما فعلاً منصرف شد

ایران در واکنش به حمله اوکراین به یک کشتی ایرانی، بررسی حمله به یک بندر دریایی در اوکراین را در دستور کار قرار داده بود، اما به گفته مقام‌های ایرانی و غربی، موجی از تلاش‌های دیپلماتیک فعلاً این بحران را آرام کرده است.

رویترز: انصارالله یمن در نظر دارد برای کشتی‌های عبوری از دریای سرخ عوارض دریافت کند
رویترز: انصارالله یمن در نظر دارد برای کشتی‌های عبوری از دریای سرخ عوارض دریافت کند

منابع منطقه‌ای آشنا با موضوع به رویترز گفتند که گروه انصارلله یمن در حال بررسی اعمال عوارض بر کشتی‌های تجاری عبوری از جنوب دریای سرخ است؛ این اقدام یک هفته پس از اعلام محاصره دریایی علیه عربستان سعودی صورت می‌گیرد.

عراق به حملات آمریکا و عربستان علیه حشدالشعبی واکنش نشان داد
عراق به حملات آمریکا و عربستان علیه حشدالشعبی واکنش نشان داد

دولت عراق اعلام کرد: ما حمله صبح امروز نیروهای آمریکایی و سعودی را محکوم کرده و آن را به شدت تقبیح می‌نماییم. حمله امروز در زمانی رخ داد که دولت در حال راستی‌آزمایی آنچه در مورد هدف قرار گرفتن خاک عربستان مطرح شده بود، می‌باشد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است