کد خبر : 378031
انتشار : ۱۴۰۴/۱۱/۱۹ - 19:39
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

المانیتور: منابع می‌گویند نتانیاهو هم از نیت ترامپ در مورد ایران بی‌اطلاع است

اسرائیل و ایالات متحده در حوزه اطلاعاتی هماهنگی نزدیکی دارند، اما به نظر می‌رسد بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، از نیت‌های دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در قبال ایران بی‌اطلاع است.

المانیتور: منابع می‌گویند نتانیاهو هم از نیت ترامپ در مورد ایران بی‌اطلاع است

به گزارش سایت خبری مدارا:  المانیتور نوشت: اسرائیل و ایالات متحده در حوزه اطلاعاتی هماهنگی نزدیکی دارند، اما به نظر می‌رسد بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، از نیت‌های دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در قبال ایران بی‌اطلاع است.

تل‌آویو — با وجود ارزیابی‌های نسبتاً مثبت که روز جمعه از دو دور نخست مذاکرات غیرمستقیم آمریکا و ایران در عمان منتشر شد، مقام‌های اسرائیلی می‌گویند شکاف‌های بزرگی، به‌ویژه در موضوع برنامه موشک‌های بالستیک ایران، همچنان وجود دارد. اسرائیل نگران است که واشنگتن با خواسته تهران مبنی بر کنار گذاشتن این موضوع موافقت کند.

اگرچه هر دو طرف اعلام کردند که نشست دیگری نیز برگزار خواهد شد، اما اسرائیل تحت تأثیر قرار نگرفت. یک منبع دیپلماتیک ارشد اسرائیلی به شرط ناشناس ماندن گفت: «مشخص نیست که این یک فریب از سوی ترامپ برای پرت کردن حواس ایرانی‌ها و کسب مشروعیت سیاسی و بین‌المللی برای حمله باشد، یا تلاشی واقعی برای حل مسالمت‌آمیز بحران.»

 این منبع افزود، در هر صورت شکاف‌ها میان تهران و واشنگتن بسیار عمیق است و «ترامپ نمی‌تواند اجازه دهد با دست خالی صحنه را ترک کند.»

اخبار مرتبط:
جوکار، نماینده مجلس: در مذاکرات بعدی باید یک فرمانده نظامی همراه تیم مذاکره‌کننده اعزام کنیم
جوکار، نماینده مجلس: در مذاکرات بعدی باید یک فرمانده نظامی همراه تیم مذاکره‌کننده اعزام کنیم

محمدصالح جوکار، رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس گفت: با توجه به حضور فرمانده سنتکام در جریان مذاکرات مسقط، اگر قرار باشد دور بعدی مذاکرات برگزار شود، ما هم حتماً باید یک فرمانده ارشد نظامی کشورمان را همراه تیم مذاکره‌کننده اعزام کنیم.

انتقاد تند روزنامه اصولگرا از شکوری‌راد: او از براندازها هم رادیکال‌تر و کارمند رایگان اینترنشنال است
انتقاد تند روزنامه اصولگرا از شکوری‌راد: او از براندازها هم رادیکال‌تر و کارمند رایگان اینترنشنال است

علی شکوری‌راد در دورهمی معاونان ستاد مسعود پزشکیان سخنانی را به‌عنوان تحلیل خود از وقایع دی‌ماه ایران ارائه داده که در واقع یک کپی از مواضع رسانه‌های فارسی‌زبان غربی است.

علم‌الهدی: ما از این اسلام و انقلاب دست نخواهیم برداشت
علم‌الهدی: ما از این اسلام و انقلاب دست نخواهیم برداشت

سیداحمد علم‌الهدی گفت: مسئله امروز ما با آمریکا چیزی جز اسلام نیست. آن‌ها می‌خواهند ما اسرائیل را به رسمیت بشناسیم، اما ما حاضر نشده‌ایم. ما از این اسلام و انقلاب دست نخواهیم برداشت.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است