کد خبر : 373446
انتشار : 2025/12/22 - 13:48
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

گروسی: بیشتر اورانیوم غنی‌شده با خلوص بالای ایران، در این کشور باقی مانده است

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفت: آژانس معتقد است که بیشتر اورانیوم غنی‌شده با خلوص بالای ایران در این کشور باقی مانده است.

گروسی: بیشتر اورانیوم غنی‌شده با خلوص بالای ایران، در این کشور باقی مانده است

به گزارش سایت خبری مدارا: «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی امروز (دوشنبه) در اظهاراتی مدعی شد که دیده‌بان هسته‌ای سازمان ملل در رابطه با تاسیاست هدف قرار گرفته ایران در جریان حمله متجاوزانه آمریکا «با کمبود اطلاعات جدی مواجه است».

او که با خبرگزاری ریانووستی گفت‌وگو می‌کرد، افزود: «و این از دیدگاه عدم اشاعه، بسیار منفی است، زیرا حتی اگر این تأسیسات به‌طور جدی آسیب دیده باشند، درک روشنی وجود دارد که بیشتر اورانیوم غنی‌شده با خلوص بالای ایران هنوز در این کشور است. این از منظر عدم اشاعه بسیار حائز اهمیت است.»

اخبار مرتبط:
رشد اقتصادی کشور: منفی ۱۰ درصد
رشد اقتصادی کشور: منفی ۱۰ درصد

تولید ناخالص داخلی کشور در این سه ماه ۲۱ هزار و ۷۹۵ میلیارد ریال بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل که ۲۴ هزار و ۲۵۵ میلیارد ریال بوده، بیش از ده درصد کمتر شده است.

ادعای توقف تمام پروازهای ایرانی از این تاریخ
ادعای توقف تمام پروازهای ایرانی از این تاریخ

اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا، ادعای تازه‌ای درباره صنعت هوایی ایران مطرح کرده و گفته است همه شرکت‌های هواپیمایی ایرانی از ۲۳ سپتامبر دیگر امکان فعالیت در سراسر جهان را نخواهند داشت.

ادعای فارس درباره تلاش عربستان برای تعلیق فوتبال ایران
ادعای فارس درباره تلاش عربستان برای تعلیق فوتبال ایران

برخی کشورهای منطقه با هدایت عربستان در تلاش هستند که فوتبال ایران را تعلیق کنن

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است