کد خبر : 373391
انتشار : ۱۴۰۴/۱۰/۰۲ - 00:41
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

عاملان ۲۰ فقره سرقت کابل مخابراتی در اصفهان دستگیر شدند

فرمانده انتظامی شهرستان اصفهان از دستگیری ۲ سارق کابل های مخابراتی با اعتراف به ۲۰ فقره سرقت خبر داد.

عاملان ۲۰ فقره سرقت کابل مخابراتی در اصفهان دستگیر شدند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سرهنگ احمد نیکبخت اظهار کرد: در پی وقوع چند فقره سرقت کابل های مخابراتی در محدوده سپاهانشهر اصفهان، بررسی موضوع در دستور کار ماموران انتظامی قرار گرفت.

به نوشته مهر؛ وی افزود: ماموران کلانتری ۲۱ پس از انجام اقدامات دقیق و بررسی های گسترده، در نهایت ۲ متهم اصلی را شناسایی و این افراد را در عملیاتی منسجم دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان اصفهان خاطر نشان کرد: متهمان در تحقیقات اولیه پلیس به ۲۰ فقره سرقت اعتراف که با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شدند.

اخبار مرتبط:
باد و باران در راه اصفهان؛ هواشناسی هشدار سطح زرد صادر کرد
باد و باران در راه اصفهان؛ هواشناسی هشدار سطح زرد صادر کرد

اداره کل هواشناسی استان اصفهان نسبت به فعالیت ۲ سامانه ناپایدار طی هفته جاری هشدار سطح زرد صادر کرد.

اصفهان الگوی ملی ارتقای فرهنگ شهروندی شد
اصفهان الگوی ملی ارتقای فرهنگ شهروندی شد

شهردار اصفهان گفت: گزارش اقدامات شهرداری در این حوزه به دلیل جامعیت و اثربخشی، به محور اصلی نشست این شورای فرهنگ عمومی در سطح ملی تبدیل شد.

نورصالحی: بهره‌برداری از پروژه‌های کلان ترافیک شهری ضروری است
نورصالحی: بهره‌برداری از پروژه‌های کلان ترافیک شهری ضروری است

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با تأکید بر لزوم تسریع در بهره‌برداری از پروژه‌های بزرگ ترافیکی شهر گفت: این پروژه ها در اولویت برنامه‌ریزی شهری باشد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است