کد خبر : 373302
انتشار : ۱۴۰۴/۰۹/۳۰ - 15:35
دسته‌بندی : اقتصادی، برگزیده ها
چاپ

لاجوردی، نماینده مجلس: گرانی‌های اخیر بخشی از جنگ ترکیبی دشمن است

نماینده تهران در مجلس، با اشاره به افزایش سرسام‌آور قیمت ارز، دارو و کالاهای اساسی گفت این گرانی‌ها بخشی از جنگ ترکیبی دشمن محسوب می‌شود.

لاجوردی، نماینده مجلس: گرانی‌های اخیر بخشی از جنگ ترکیبی دشمن است

به گزارش سایت خبری مدارا: زهره سادات لاجوردی در جلسه علنی امروز (یکشنبه، ۳۰ آذرماه) مجلس شورای اسلامی در تذکری شفاهی با اشاره به گرانی‌های سرسام‌آور اخیر گفت: افزایش قیمت ارز، دارو، گوشت، مرغ و لبنیات به شکل طبیعی رخ نداده و این پدیده صرفاً یک فرآیند اقتصادی نیست، بلکه بخشی از جنگ ترکیبی دشمن به شمار می‌رود. بنابراین، راهکار مقابله با آن تنها در حوزه اقتصادی خلاصه نمی‌شود.

نماینده مردم تهران در مجلس گفت: سیاست‌گذاری‌های نادرست، ولخرجی‌ها و حیف و میل بیت‌المال نیز از عواملی هستند که در شکل‌گیری این وضعیت مؤثر بوده‌اند و باید فوراً برای آن چاره‌ای اندیشیده شود. مردم به شدت تحت فشار هستند.

 

وی همچنین خطاب به رئیس جمهور گفت: توجه داشته باشید که اظهار نظرهای غیر تخصصی درباره توان دفاعی کشور، که در جریان جنگ ۱۲ روزه قدرت جمهوری اسلامی ایران را به جهانیان نشان داد، موجب خوشحالی دشمنان و تضعیف روحیه مدافعان و توان دفاعی کشور می‌شود. در اظهارنظرها دقت لازم را داشته باشید.

اخبار مرتبط:
نوروزی، نماینده مجلس: قیمت دارو ۴ برابر شده/ تورم افسارگسیخته بالای ۴۰ درصد کمر مردم را شکسته است
نوروزی، نماینده مجلس: قیمت دارو ۴ برابر شده/ تورم افسارگسیخته بالای ۴۰ درصد کمر مردم را شکسته است

نوروزی، نماینده گفت: گرانی و تورم افسارگسیخته بالای ۴۰ درصد کمر کارگران، بازنشستگان، کارمندان و بخش‌های آسیب پذیر را خم کرده است.

تهدید مجلس به طرح سوال از رئیس جمهور؛ یا کابینه را ترمیم می‌کنی یا برای پاسخ به مجلس طرح سوال خواهد شد
تهدید مجلس به طرح سوال از رئیس جمهور؛ یا کابینه را ترمیم می‌کنی یا برای پاسخ به مجلس طرح سوال خواهد شد

جبار کوچکی‌نژاد، نماینده مجلس با اشاره به بروز مشکلات اقتصادی و معیشتی و افزایش نرخ دلار در کشور، اظهار کرد: با تشدید تورم در کالاهای اساسی و رشد نرخ ارز، مردم با مشکلات معیشتی فراوانی روبرو هستند و این وضعیت هر روز دشوارتر می‌شود. نماینده رشت در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: متناسب با ضرورت اصلاحات در حوزه اقتصاد، لازم است دولت بازنگری و اصلاحات لازم را در ترکیب کابینه خود در دستور کار قرار دهد و تیم اقتصادی خود را تغییر دهد.

سردار وحیدی: دشمنان جرأت خلع سلاح حزب‌الله را ندارند
سردار وحیدی: دشمنان جرأت خلع سلاح حزب‌الله را ندارند

جانشین رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به ناتوانی دشمن در برابر مقاومت حزب‌الله اظهار کرد: مدت‌هاست می‌نشینند و برمی‌خیزند و صحبت می‌کنند که حزب‌الله باید خلع سلاح شود، اما جرأت چنین کاری را ندارند

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است