خبرگزاری دولت: کافه دامون کیش در پی اینکه در روز برگزاری ماراتن محل تجمع تعدادی از جوانان شرکت کننده بوده، پلمب شد
ایرنا نوشت: این مکان که در نقطه شروع و پایان ماراتن پرحاشیه کیش واقع شده، در روز برگزاری ماراتن محل تجمع تعدادی از جوانان شرکت کننده در این رویداد بوده است.
به گزارش سایت خبری مدارا: ایرنا نوشت: کافه دامون کیش با دستور قضایی از سوی نیروی انتظامی پلمب شد.
این مکان که در نقطه شروع و پایان ماراتن پرحاشیه کیش واقع شده، در روز برگزاری ماراتن محل تجمع تعدادی از جوانان شرکت کننده در این رویداد بوده است.
فرمانده منطقه دوم نیروی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از توقیف یک شناور خارجی متخلف حامل ۳۵۰ هزار لیتر سوخت قاچاق، طی رصد و اشراف در آب های نیلگون خلیج فارس خبر داد.
در روزهای اخیر خبر احضار مهری طالبی دارستانی و روحالله مومننسب، دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان تهران، به دادسرای تهران منتشر شد؛ احضاری که بنا بر گزارشها به دلیل حضور در تجمعات حجاب در روزهای پایانی سال گذشته انجام شده است.