کد خبر : 367312
انتشار : 2025/11/11 - 18:53
دسته‌بندی : اسلاید، سیاسی
چاپ

پزشکیان: وقتی مَردم گرسنه باشند ما نمی‌توانیم حکومت کنیم

رئیس جمهوری خطاب به نمایندگان مجلس گفت: کمک کنید ما بودجه بدون‌کسری بنویسیم. بودجه بدون‌کسری یعنی توسعه باتناسب. دولت با این توسعه هر برنامه‌ای بخواهید بنویسید کسری خواهد داشت و هر مقداری کسری افزایش یابد تورم ایجاد می‌کند.

پزشکیان: وقتی مَردم گرسنه باشند ما نمی‌توانیم حکومت کنیم

به گزارش سایت خبری مدارا:  ایسنا نوشت: مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، با حضور در صحن علنی مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی عملکرد یک‌ساله دولت در اجرای برنامه هفتم پیشرفت، با بیان اینکه ما موظف به اجرای برنامه‌ها هستیم، اظهار کرد: وضعیتی که در آن قرار داریم، پارسال پیش از تحویل دولت اعتصابات و تظاهرات پرستاران، بازنشستگان و معلمان بودند و گندمکاران هم مشکلاتی داشتند. پارسال همین زمان داشتیم برق مردم را قطع می‌کردیم و سوخت را به یک جایی نمی‌دادیم چون مشکل داشتیم، الان خیلی از این مشکلات را حل کرده‌ایم.

وی افزود: در جلسه غیرعلنی گفتم که عامل تورم ما هستیم؛ دولت و مجلس است. چون ما با کسری بودجه را می‌نویسیم و توقعاتی ایجاد می‌کنیم ولی واقعیت این است که آن پول وجود ندارد و نتیجه گرانی می‌شود.

پزشکیان تاکید کرد: کمک کنید ما بودجه بدون‌کسری بنویسیم. بودجه بدون‌کسری یعنی توسعه باتناسب. دولت با این توسعه هر برنامه‌ای بخواهید بنویسید کسری خواهد داشت و هر مقداری کسری افزایش یابد تورم ایجاد می‌کند.

رییس جمهور در صحن علنی مجلس گفت: هر هفته یک روز در میان جلسه میگذاریم تا مشکل معیشت را حل کنیم. وظیفه‌مان است. ما نمی‌توانیم حکومت کنیم ولی مردم گرسنه باشند. بودجه امسال باید به‌گونه‌ای طراحی شود که معیشت مردم در اولویت قرار گیرد. این باور من است. اگر معیشت مردم را حل نکنیم، هر چه هم داشته باشیم به نظر بیراهه می‌آید. کمک کنید تا منابع و امکانات معیشت مردم را به‌گونه‌ای مدیریت کنیم که بتوانیم پرداخت کنیم.

اخبار مرتبط:
نماینده مجلس: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند
نماینده مجلس: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: ایران هیچ‌گاه آتش‌بس به شیوه آمریکایی‌ها را نپذیرفته است چون آمریکا هر زمان که اراده می‌کند جنگ را از سر می‌گیرد و هر زمان که می‌خواهد در پی آتش بس است که این موضوع برای جمهوری اسلامی ایران پذیرفتنی نیست.

استاندار خوزستان: آمریکا بامداد امروز شهر‌های شادگان، اروندکنار و اهواز را مورد اصابت قرار داد
استاندار خوزستان: آمریکا بامداد امروز شهر‌های شادگان، اروندکنار و اهواز را مورد اصابت قرار داد

محمدرضا موالی‌زاده پنجشنبه هشتم مرداد درباره حملات بامداد امروز به چند شهر خوزستان، اظهار کرد: بر اثر حملات دشمن تروریستی آمریکا، شهرهای شادگان، اروندکنار، شادگان و اهواز را مورد اصابت قرار داد.

افشاگری وال‌استریت ژورنال از طرح دو هفته‌ای سنتکام برای بمباران سنگین ایران
افشاگری وال‌استریت ژورنال از طرح دو هفته‌ای سنتکام برای بمباران سنگین ایران

روزنامه وال‌استریت ژورنال در گزارشی اختصاصی مدعی شد که در پی حمله موشکی اخیر ایران، دریاسالار برد کوپر، فرمانده سنتکام، طرحی برای اجرای یک کمپین هوایی سنگین ۱۰ تا ۱۴ روزه علیه کشورمان به دونالد ترامپ ارائه داده است. هدف اصلی این طرح ادعایی، هدف قرار دادن و از کار انداختن توان و زرادخانه موشکی ایران عنوان شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است