کد خبر : 366496
انتشار : ۱۴۰۴/۰۸/۱۴ - 18:51
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

زمان‌پور: واژگونی پژو ۲۰۷ محور اردستان – زواره یک فوتی و ۳ مصدوم داشت

رئیس مرکز اورژانس استان اصفهان گفت: بر اثر واژگونی خودروی پژو ۲۰۷ در محور اردستان به زواره، راننده ۴۵ ساله در دم جان باخت و سه نفر دیگر مصدوم شدند.

زمان‌پور: واژگونی پژو ۲۰۷ محور اردستان – زواره یک فوتی و ۳ مصدوم داشت

به گزارش سایت خبری مدارا؛ علیرضا زمان‌پور با اشاره به وقوع حادثه ویژه ترافیکی در بامداد امروز چهارشنبه ۱۴ آبان‌ماه اظهار کرد: در ساعت ۰۶:۲۸ صبح، گزارشی از واژگونی خودروی سواری پژو ۲۰۷ در محور اردستان – زواره و در محدوده کیلومتر ۴ به مرکز فرماندهی عملیات اورژانس ۱۱۵ اعلام شد.

به نوشته مهر؛ وی افزود: با توجه به اعلام اولیه مبنی بر احتمال تعدد مصدومان، بلافاصله سه واحد امدادی از پایگاه‌های زواره، مهاباد و اردستان به محل حادثه اعزام شدند.

زمان‌پور بیان کرد: در بررسی اولیه کارشناسان فوریت‌های پزشکی، مشخص شد راننده خودرو، مردی حدود ۴۵ ساله، به دلیل شدت جراحات وارده در دم جان باخته و سه سرنشین دیگر شامل یک مرد و دو خانم پس از اقدامات درمانی فوری در محل، به بیمارستان شهید بهشتی اردستان منتقل شدند.

رئیس مرکز اورژانس استان اصفهان خاطرنشان کرد: تیم‌های اعزامی ضمن اجرای عملیات احیای قلبی و کنترل صحنه، مصدومان را با انجام مراقبت‌های حیاتی و تثبیت وضعیت عمومی به صورت ایمن به مرکز درمانی منتقل کردند.

وی ضمن ابراز همدردی با خانواده درگذشته این حادثه، از رانندگان خواست با رعایت سرعت مطمئنه و اجتناب از خستگی در رانندگی، مانع از بروز چنین حوادث ناگواری شوند.

اخبار مرتبط:
باد و باران در راه اصفهان؛ هواشناسی هشدار سطح زرد صادر کرد
باد و باران در راه اصفهان؛ هواشناسی هشدار سطح زرد صادر کرد

اداره کل هواشناسی استان اصفهان نسبت به فعالیت ۲ سامانه ناپایدار طی هفته جاری هشدار سطح زرد صادر کرد.

اصفهان الگوی ملی ارتقای فرهنگ شهروندی شد
اصفهان الگوی ملی ارتقای فرهنگ شهروندی شد

شهردار اصفهان گفت: گزارش اقدامات شهرداری در این حوزه به دلیل جامعیت و اثربخشی، به محور اصلی نشست این شورای فرهنگ عمومی در سطح ملی تبدیل شد.

نورصالحی: بهره‌برداری از پروژه‌های کلان ترافیک شهری ضروری است
نورصالحی: بهره‌برداری از پروژه‌های کلان ترافیک شهری ضروری است

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با تأکید بر لزوم تسریع در بهره‌برداری از پروژه‌های بزرگ ترافیکی شهر گفت: این پروژه ها در اولویت برنامه‌ریزی شهری باشد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است