کد خبر : 366399
انتشار : 2025/11/05 - 12:35
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

گروسی: ایران باید همکاری با بازرسان آژانس را به‌طور جدی بهبود بخشد / این کار باید صورت گیرد تا از تشدید تنش‌ها با غرب جلوگیری شود

رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفت که ایران باید همکاری با بازرسان آژانس را به‌طور جدی بهبود بخشد.

گروسی: ایران باید همکاری با بازرسان آژانس را به‌طور جدی بهبود بخشد / این کار باید صورت گیرد تا از تشدید تنش‌ها با غرب جلوگیری شود

به گزارش سایت خبری مدارا:  تسنیم نوشت: رافائل گروسی روز چهارشنبه به روزنامه فایننشال تایمز گفت که ایران باید همکاری با بازرسان آژانس را به‌طور جدی بهبود بخشد.

وی مدعی است که این کار باید صورت گیرد تا از تشدید تنش‌ها با غرب جلوگیری شود.

گروسی پیش از حمله رژیم صهیونیستی به ایران هم‌راستا با اسرائیل مدعی شده بود تهران اورانیوم غنی‌شده لازم برای ساخت 6 تا 7 بمب را دارد. او همچنین به پیچیدگی‌های تأسیسات هسته‌ای فردو اشاره کرده بود تا گرای عملیاتی به آمریکا و اسرائیل بدهد.

مدیرکل آژانس بین‌الملل انرژی اتمی با اشاره به شرایط پس از جنگ 12روزه، عنوان کرد در حالی که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از زمان جنگ 12روزه حدود دوازده بازرسی در ایران انجام داده است، به این آژانس اجازه دسترسی به تأسیسات هسته‌ای مانند فردو، نطنز و اصفهان، داده نشده است.

اخبار مرتبط:
حرکت ۹ جنگنده F-۱۶ آمریکا به‌ سمت عربستان
حرکت ۹ جنگنده F-۱۶ آمریکا به‌ سمت عربستان

۹ فروند جنگنده F-۱۶ آمریکایی در حال حرکت به‌سوی عربستان سعودی هستند.

ادعای نتانیاهو درباره سقوط نظام ایران
ادعای نتانیاهو درباره سقوط نظام ایران

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با تکرار تهدیدهای خود علیه ایران و حزب‌الله لبنان، مدعی شد اسرائیل ابتدا نظام ایران را سرنگون خواهد کرد و سپس با حزب‌الله مقابله کرده و آن را نیز شکست خواهد داد.

روسیه و چین قطعنامه ضد ایرانی را وتو کردند
روسیه و چین قطعنامه ضد ایرانی را وتو کردند

الجزیره نوشت: روسیه و چین پیش‌نویس قطعنامه آمریکا در شورای امنیت سازمان ملل متحد برای تمدید ماموریت کمیته تحریم‌های ایران را وتو کردند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است