کد خبر : 366024
انتشار : ۱۴۰۴/۰۸/۱۲ - 14:32
دسته‌بندی : برگزیده ها، بین الملل
چاپ

ترامپ: نمی‌دانم «ممدانی» در انتخابات شهرداری نیویورک برنده می‌شود یا نه/ اگر یک کمونیست اداره شهر را در دست بگیرد، تمام پول هدر می‌رود

رئیس‌جمهور آمریکا در موضع‌گیری تازه اعلام کرد که در صورت پیروزی ممدانی، اختصاص کمک‌های فدرال به این شهر برای او «سخت» خواهد بود.

ترامپ: نمی‌دانم «ممدانی» در انتخابات شهرداری نیویورک برنده می‌شود یا نه/ اگر یک کمونیست اداره شهر را در دست بگیرد، تمام پول هدر می‌رود

به گزارش سایت خبری مدارا: رئیس‌جمهور آمریکا در موضع‌گیری تازه اعلام کرد که در صورت پیروزی ممدانی، اختصاص کمک‌های فدرال به این شهر برای او «سخت» خواهد بود.

ترامپ در مصاحبه با شبکه سی‌بی‌اس که دیروز و در فاصله دو روز به انتخابات شهرداری نیویورک پخش شد، گفت که اندرو کومو را در مقایسه با ممدانی «شرّ کمتر» می‌داند.

ترامپ که پیش‌تر هم گفته بود در صورت پیروزی ممدانی کمک‌های فدرال به این شهر را قطع می‌کند، گفت که «برای من به‌عنوان رئیس‌جمهور سخت است که پول زیادی به نیویورک اختصاص دهم، چون اگر یک کمونیست اداره شهر را در دست بگیرد، تمام پولی که به آن‌جا می‌فرستید هدر می‌رود. نمی‌دانم که او (ممدانی) برنده می‌شود یا نه و طرفدار کوئومو هم نیستم، اما اگر قرار باشد بین یک دموکرات بد و یک کمونیست، یکی را انتخاب کنم، صادقانه بگویم همیشه دموکرات بد را انتخاب می‌کنم».

اخبار مرتبط:
سپاه: اسناد لانه جاسوسی نشان داد، میدان دیپلماسی در نگاه آمریکا پوششی برای نفوذ و فریب است
سپاه: اسناد لانه جاسوسی نشان داد، میدان دیپلماسی در نگاه آمریکا پوششی برای نفوذ و فریب است

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیه‌ای به مناسبت فرارسیدن یوم‌الله ۱۳ آبان، تاکید کرد: تسخیر لانه جاسوسی، تبلور یک‌ انتخاب راهبردی میان دو مسیر مقاومت، عزت و استقلال در برابر مسیر سازش، سلطه پذیری و تسلیم است؛ اسناد لانه جاسوسی آمریکا نشان داد، میدان دیپلماسی در نگاه آمریکا، نه ابزار تعامل، بلکه پوششی برای نفوذ، فریب، براندازی و کسب اطلاعات برای ضربه زدن در زمان مناسب است.

ستاد کل نیروهای مسلح: دشمن امکان تعدی مجدد را از دست داده است
ستاد کل نیروهای مسلح: دشمن امکان تعدی مجدد را از دست داده است

ستاد کل نیروهای مسلح در بیانیه‌ای به مناسبت فرارسیدن ۱۳ آبان، تصریح کرد: دشمن، خود به خوبی می‌داند که در اثر ضربات دردناک و سیلی‌های محکم و پیاپی در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و به دلیل انسجام و همبستگی ملت ایران، آمادگی نیروهای مسلح و به خصوص اراده الهی رهبر معظم انقلاب اسلامی، امکان تعدی مجدد را از دست داده است و می کوشد تا ملت مقاوم ایران را در وضعیت تعلیق «نه جنگ و نه صلح» قرار دهد.

عکس شوکه‌کننده از وعده غذایی یک پزشک اورژانس
عکس شوکه‌کننده از وعده غذایی یک پزشک اورژانس

تصویری در فضای مجازی منتشر شده که غذای یکی از پزشکان اورژانس در یکی از بیمارستان‌های ایران را نشان می‌دهد. در این عکس، وعده غذایی شامل تخم‌مرغ آب‌پز و سیب‌زمینی آب‌پز دیده می‌شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است