کد خبر : 363364
انتشار : 2025/10/16 - 15:23
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

نماینده مجلس: جمهوری اسلامی ایران زیر بار ترفند نمایش صلح ترامپ نمی رود

علا الدین بروجردی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: ترامپ به دنبال نمایش صلح است؛ ترفندی که جمهوری اسلامی ایران زیر بار آن نخواهد رفت.

نماینده مجلس: جمهوری اسلامی ایران زیر بار ترفند نمایش صلح ترامپ نمی رود

به گزارش سایت خبری مدارا:  علاءالدین بروجردی امروز پنج‌شنبه ۲۴ مهر در حاشیه سفر به شیراز و در جمع خبرنگاران، با اشاره به مواضع اخیر ایالات متحده درباره مذاکرات، اظهار کرد: تجربه به ما نشان داده که به آمریکا برای مذاکره واقعاً نمی‌توان اعتماد کرد. زمانی که ترامپ در رأس دولت آمریکا بود، وزیر خارجه ما پنج دور مذاکره انجام داد اما در آغاز دور ششم، آن‌ها عملیات نظامی ترتیب دادند؛ بنابراین ما هرگز چنین ادبیاتی را که طرف مقابل از پیش بخواهد نتیجه مذاکرات را القا کند، نمی‌پذیریم.

وی تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران اصل مذاکره را رد نمی‌کند، اما انجام گفت‌وگوها منوط به تحقق شروط مشخص و منافع متقابل است. در هر مقطعی که براساس تدابیر مقام معظم رهبری تصمیم‌گیری شود، مذاکره صورت خواهد گرفت و مبنای آن حتماً مصالح جمهوری اسلامی ایران خواهد بود.

بروجردی درباره عدم حضور دکتر پزشکیان در اجلاس‌های اخیر نیز گفت: تصمیم رئیس‌جمهور برای شرکت نکردن در این نشست‌ها کاملاً منطقی بود، چراکه اصل توافق آتش‌بس که به امضا رسیده بود، صرفاً نمایشی از صلح‌طلبی غیرواقعی ترامپ بود.

وی ادامه داد: ترامپ در طول یک سال گذشته که ده‌ها هزار انسان را به شهادت رسانده، هرگز سخنی از صلح به میان نیاورده است، اما اکنون برای دریافت جایزه صلح نوبل به دنبال نمایش صلح است؛ ترفندی که جمهوری اسلامی ایران زیر بار آن نخواهد رفت.

اخبار مرتبط:
حرکت ۹ جنگنده F-۱۶ آمریکا به‌ سمت عربستان
حرکت ۹ جنگنده F-۱۶ آمریکا به‌ سمت عربستان

۹ فروند جنگنده F-۱۶ آمریکایی در حال حرکت به‌سوی عربستان سعودی هستند.

ادعای نتانیاهو درباره سقوط نظام ایران
ادعای نتانیاهو درباره سقوط نظام ایران

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با تکرار تهدیدهای خود علیه ایران و حزب‌الله لبنان، مدعی شد اسرائیل ابتدا نظام ایران را سرنگون خواهد کرد و سپس با حزب‌الله مقابله کرده و آن را نیز شکست خواهد داد.

روسیه و چین قطعنامه ضد ایرانی را وتو کردند
روسیه و چین قطعنامه ضد ایرانی را وتو کردند

الجزیره نوشت: روسیه و چین پیش‌نویس قطعنامه آمریکا در شورای امنیت سازمان ملل متحد برای تمدید ماموریت کمیته تحریم‌های ایران را وتو کردند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است