کد خبر : 361603
انتشار : 2025/10/05 - 14:11
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، سیاسی
چاپ

ذوالنوری نماینده مجلس: نباید برای به دست آوردن دل تعدادی بی حجاب، متهتک و هنجارشکن، مومنین را از دست داد

مجتبی ذوالنوری، نماینده قم در مجلس با انتقاد از وضعیت حجاب و عفاف در کشور تأکید کرد که نباید برای به دست آوردن دل تعدادی متهتک و هنجارشکن، مومنین را از دست داد.

ذوالنوری نماینده مجلس: نباید برای به دست آوردن دل تعدادی بی حجاب، متهتک و هنجارشکن، مومنین را از دست داد

به گزارش سایت خبری مدارا: مجتبی ذوالنوری در نشست علنی امروز (یکشنبه، ۱۳ مهرماه) مجلس شورای اسلامی ضمن تبریک هفته نیروی انتظامی در تذکر شفاهی خود خطاب به رئیس مجلس و رئیس جمهور گفت: سه روز از دیدار رئیس مجلس با مراجع عظام تقلید گذشته است که در این جلسه دغدغه و تذکر آنها موضوع حجاب و عفاف بود.

نماینده مردم قم در مجلس با بیان اینکه امروز وضعیت حجاب و عفاف در کشور قابل قبول نیست، ادامه داد: مومنان و متدینین از وضعیت موجود دلخور و نگرانند از این رو نباید برای به دست آوردن دل تعدادی متهتک و هنجارشکن، مومنین را از دست داد، مردم پشتوانه احساس نمی‌کنند که تذکر لسانی بدهند.

وی اضافه کرد: قرآن و حاکمان نظام اسلامی می‌فرمایند« ٱلَّذِینَ إِن مَّکَّنَّـٰهُمۡ فِی ٱلۡأَرۡضِ أَقَامُواْ ٱلصَّلَوٰةَ وَءَاتَوُاْ ٱلزَّکَوٰةَ وَأَمَرُواْ بِٱلۡمَعۡرُوفِ وَنَهَوۡاْ عَنِ ٱلۡمُنکَرِۗ»؛ اعضای بدنی که به حراج چشم‌های آلوده و دزد نامحرمان گذاشته شود، نسل فاسد تحویل شما می‌دهند؛ به چه دل خوش کرده‌اید و از چه می‌ترسید بنابراین امروز ضرورت دارد که اقدامات لازم در این راستا انجام شود.

اخبار مرتبط:
فوری؛ پیام تهران به واشنگتن رسید
فوری؛ پیام تهران به واشنگتن رسید

خبرنگار پاکستانی اعلام کرد: محسن نقوی ساعتی پس از بازگشت از تهران، با کاردار آمریکا در پاکستان دیدار کرد.

نیکزاد: قالیباف قولی برای خارج شدن «طرح مقابله با نفوذ بیگانگان» از دستور مجلس نداده است
نیکزاد: قالیباف قولی برای خارج شدن «طرح مقابله با نفوذ بیگانگان» از دستور مجلس نداده است

نایب رئیس مجلس گفت که قالیباف، رئیس مجلس قولی نداده است که «طرح مقابله با نفوذ بیگانگان» از دستور مجلس خارج شود.

اعلام وصول ۳ طرح در صحن علنی مجلس
اعلام وصول ۳ طرح در صحن علنی مجلس

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی از اعلام وصول ۳ طرح در صحن علنی مجلس خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است