کد خبر : 360824
انتشار : ۱۴۰۴/۰۷/۰۸ - 14:30
دسته‌بندی : اجتماعی، برگزیده ها
چاپ

کلثوم اکبری به ۱۰ بار قصاص و پرداخت دیه محکوم شد

کلثوم اکبری به قصاص و پرداخت دیه محکوم شد اصغر جهانگیر افزود: در خصوص مباشرت متهم در قتل های متعدد، دادگاه حکم به اجرای ۱۰ فقره قصاص نفس صادر کرده است. همچنین در پرونده قتل مرحوم محمدعلی حدادی، تمامی وراث تقاضای دریافت دیه کرده‌اند و سایر اولیای دم نیز در صورت رضایت می‌توانند دیه خود را دریافت کنند.

کلثوم اکبری به  ۱۰ بار قصاص و پرداخت دیه محکوم شد

به گزارش سایت خبری مدارا: اصغر جهانگیر، سخنگوی قوه قضاییه، با اشاره به پرونده کلثوم اکبری ، قاتل سریالی مردان در استان مازندران، گفت: این پرونده در شعبه دوم دادگاه کیفری استان مازندران رسیدگی شد و با تشریفات قانونی و طی روند قضایی، رأی نهایی صادر گردید.

وی افزود: در خصوص مباشرت متهم در قتل‌های متعدد، دادگاه حکم به اجرای ۱۰ فقره قصاص نفس صادر کرده است. همچنین در پرونده قتل مرحوم محمدعلی حدادی، تمامی وراث تقاضای دریافت دیه کرده‌اند و سایر اولیای دم نیز در صورت رضایت می‌توانند دیه خود را دریافت کنند.

جهانگیر در ادامه توضیح داد:در رابطه با اتهام شروع به قتل آقای مسیح نعمتی، متهم به تحمل ۱۰ سال حبس محکوم شده است که ایام بازداشت قبلی نیز در این مدت محاسبه شده است. همچنین، با توجه به گذشت برخی از اولیای دم مانند سید حسین عمرانی در پرونده مرحوم احمد عمرانی، قرار موقوفی تعقیب صادر شده است.

سخنگوی قوه قضاییه تصریح کرد: اولیای دم و متهم فرصت اعتراض ۲۰ روزه دارند و پس از رسیدگی در دیوان عالی کشور، رأی نهایی و قطعی صادر خواهد شد. پس از قطعیت حکم، اطلاع‌رسانی کامل در خصوص نتیجه پرونده انجام خواهد شد.

وی در پایان با تأکید بر اهمیت اجرای عدالت در پرونده‌های قتل‌های عمدی خاطرنشان کرد: قوه قضاییه با جدیت به پرونده‌های جنایی رسیدگی کرده و در حفظ حقوق اولیای دم و برخورد با متهمان کوتاهی نخواهد کرد.

اخبار مرتبط:
تصویر جنجالی کاترین شکدم در کنار رئیس سابق موساد
تصویر جنجالی کاترین شکدم در کنار رئیس سابق موساد

اخیرا تصویری منتشر شده که کاترین شکدم را در دیدار با یوسی کوهن، رئیس سابق موساد، نشان می‌دهد

رقم واقعی یارانه نقدی چقدر باید باشد؟
رقم واقعی یارانه نقدی چقدر باید باشد؟

یک کارشناس اقتصادی گفت در صورت کنترل نشدن تورم میزان یارانه باید افزایش پیدا کند

پشت‌پرده پرواز‌های مرموز آمریکا در خاورمیانه
پشت‌پرده پرواز‌های مرموز آمریکا در خاورمیانه

پرواز غیرمعمول تانکر‌های سوخت‌رسان ارتش آمریکا به قطر در شرایطی انجام شده که فضای منطقه به شدت ملتهب است. این تحرکات بعد از جنگ ایران و اسرائیل و حملات اسرائیل به خاک قطر، دامنه می‌تواند هم نشانه‌ای از بازدارندگی واشنگتن باشد و هم زنگ خطری جدی از احتمال ورود مستقیم آمریکا به بحران خاورمیانه.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است