کد خبر : 360057
انتشار : 2025/09/25 - 00:16
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

اشتغال ۴۳۰۰ زندانی اصفهان؛۹۰ میلیارد تومان دستمزد پرداخت شد

مدیر بنیاد تعاون زندانیان اصفهان اعلام کرد: بیش از ۴۳۰۰ زندانی در ۸۰ کارگاه فعال استان مشغول به کار بوده و ۹۰ میلیارد تومان دستمزد دریافت کردند.

اشتغال ۴۳۰۰ زندانی اصفهان؛۹۰ میلیارد تومان دستمزد پرداخت شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سروش نیک‌اختر در حاشیه یازدهمین تور رسانه‌ای قوه قضائیه از کارخانجات زندان مرکزی اصفهان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: اشتغال و حرفه‌آموزی زندانیان یکی از مهم‌ترین مأموریت‌های بنیاد تعاون است و امروز شاهد فعالیت‌های گسترده کارگاهی در زندان‌های استان هستیم.

به نوشته مهر؛ وی با اشاره به فعالیت کارگاهی تولید دسته‌سیم‌های لوازم خانگی در زندان مرکزی اصفهان افزود: در این واحد حدود ۱۰۰ زندانی پس از انتقال از بند کارگری، روزانه از صبح تا عصر و در صورت نیاز در شیفت دوم تا ساعت ۲۲ مشغول فعالیت هستند.

مدیر بنیاد تعاون زندانیان اصفهان تصریح کرد: در سطح استان اصفهان ۸۰ کارگاه فعال داریم که از این میان ۲۳ کارگاه در زندان مرکزی اصفهان قرار دارد. مجموعاً بیش از ۴۳۰۰ زندانی در قالب اشتغال نشسته، نیمه‌باز و رای‌باز در این کارگاه‌ها مشغول به کارند. تنها در شش ماهه نخست سال ۱۴۰۴ بالغ بر ۹۰ میلیارد تومان دستمزد مستقیم به زندانیان پرداخت شده است.

به گفته وی تنوع فعالیت‌های کارگاهی زندانیان گسترده است و اغلب بر پایه صنایع و مشاغل مهارت‌محور بنا شده تا زندانیان بتوانند پس از پایان دوران محکومیت، با تکیه بر تخصص‌های کسب‌شده وارد بازار کار شوند.

مدیر بنیاد تعاون زندانیان استان اصفهان تأکید کرد: ایجاد اشتغال برای زندانیان صرفاً با توان داخلی ممکن نیست و نیازمند مشارکت و حمایت کارآفرینان و بخش خصوصی است.

اخبار مرتبط:
۳۰ درصد سدهای کشور، ۲۵ درصد کسری آب دارند / افزایش تراز آب سدها به معنای پر آبی نیست
۳۰ درصد سدهای کشور، ۲۵ درصد کسری آب دارند / افزایش تراز آب سدها به معنای پر آبی نیست

رئیس مؤسسه تحقیقات آب با اشاره بر اینکه ۳۰ درصد سدهای کشور، ۲۵ درصد کسری آب دارند، تاکید کرد: افزایش تراز آب در برخی مخازن الزاماً به معنای بهبود وضعیت منابع آبی نیست.

نحوه محاسبه مصرف اینترنت، کاربران را شوکه کرد
نحوه محاسبه مصرف اینترنت، کاربران را شوکه کرد

در حالی که بسیاری از کاربران از افزایش هزینه‌های اینترنت گلایه دارند، انتشار گزارشی درباره اعمال ضریب ۲.۷ برای مصرف اینترنت بین‌الملل موجی از انتقاد را در فضای مجازی به راه انداخته است.

«سد سبز» در برابر ریزگردها؛ ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق اصفهان زیر کشت رفت
«سد سبز» در برابر ریزگردها؛ ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق اصفهان زیر کشت رفت

رئیس کمیسیون اقتصادی شورای شهر اصفهان از اجرای طرح کلان بیابان‌زدایی و کاشت گونه‌های گیاهی مقاوم در ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق این کلان‌شهر خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است