واکنش امام جمعه قزوین به حرکت پوتین هنگام مانور هواپیماهای آمریکایی در آلاسکا/ او را انسان زیرکی می دانستم/ فکر نمی کردم اینگونه به جنگنده ها خیره شود
امام جمعه موقت قزوین در فضای مجازی با انتشار عکسی نوشت: تنها راه تحقیر مستکبر، بی اعتنایی به هیمنه ظاهری او است.
به گزارش سایت خبری مدارا: امام جمعه موقت قزویندر فضای مجازی با انتشار عکسی از واکنش پوتین به پرواز هواپیماهای آمریکایی در دیدارش با ترامپ نوشت:
پوتین را انسان زیرکی می دانستم و فکر نمی کردم اینگونه به جنگنده های آمریکایی خیره شود. چرا او نفهمید آمریکای متکبر تشنه تفاخر وتحقیر دیگران است ؟
تنها راه تحقیر مستکبر، بی اعتنایی به هیمنه ظاهری او است. این عکس یک دستاورد بزرگ برای آمریکا است.
رسانههای آمریکا نوشتند چهار جنگنده اف۲۲ رپتور که بر فراز فرودگاه آلاسکا و محل دیدار اولیه ترامپ و پوتین به پرواز در آمدند، همان نوع جنگندههایی هستند که بهطور معمول برای رهگیری هواپیماهای روسی در نزدیکی سواحل آلاسکا به پرواز درمیآیند.
امیر سرلشکر حاتمی در بازدید از یگانهای ارتش در اصفهان با تأکید بر آمادگی رزمی نیروها گفت: دشمن اگر پای خود را به خاک ایران بگذارد، با مقاومت گسترده و مقابله میلیونها ایرانی مواجه خواهد شد.
سخنگوی ارشد نیروهای مسلح عنوان کرد: قائلیم به اینکه امام زمانی داریم و در غیابش نائب امام زمانی داریم و اطاعت از امر نائب امام زمان بر ما واجب شرعی است. گرچه در اصطلاحات نظامی تعریفی از عقب نشینی داریم اما میگوییم که عقب نشینی بر ما حرام در مقابل دشمن حرام است.