کد خبر : 354275
انتشار : 2025/08/11 - 13:16
دسته‌بندی : اقتصادی، برگزیده ها
چاپ

وزیر ارتباطات: به جد پیگیر هستیم تا اختلالات اینترنت را به حداقل برسانیم

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: به عنوان وزیر ارتباطات از کیفیت اینترنت راضی نیستم و باید تلاش کنیم خدمات با کیفیت به مردم ارائه دهیم.

وزیر ارتباطات: به جد پیگیر هستیم تا اختلالات اینترنت را به حداقل برسانیم

به گزارش سایت خبری مدارا:  ایرنا نوشت: سیدستار هاشمی شامگاه یکشنبه در نشستی با اهالی رسانه با اشاره به شرایط پیش آمده در ایام جنگ تحمیلی اخیر و پس از آن اظهار داشت: در شرایط جنگ تحمیلی و پس از آن کیفیت اینترنت بدتری هم تجربه کرده ایم و به دلیل گزارش هایی که برخی نهادها در خصوص جی پی اس و هدایت ریزپرنده ها داشتند اختلالاتی در بخش دیتا بوجود آمد.

وی با بیان اینکه گزارش های مربوط به این اختلال‌ها قابل انتشار است، افزود: در کنار این اختلا ها حتی اختلاس هایی هم در بخش تماس داشتیم.

وی افزود: ما به جد پیگیر بهبود کیفیت خدمات ارتباطی هستیم تا اختلالات را به حداقل برسانیم اما نمی توان به ملاحظات امنیتی هم بی توجه بود.

وی اظهار داشت: یکی از موضوعاتی که در چند هفته اخیر با مواجه هستیم به جنگ اخیر و ملاحظات آن باز می گردد و تلاش ما این است که تجربه سال ۱۴۰۱ را تکرار نکنیم.

اخبار مرتبط:
قطعات یدکی خودرو ۷۰ تا ۸۰ درصد گران شد
قطعات یدکی خودرو ۷۰ تا ۸۰ درصد گران شد

فعالان صنفی از رشد ۷۰ تا ۸۰ درصدی قیمت برخی قطعات یدکی، اختلال در ثبت سفارش، توقف کالاها در گمرک و افزایش هزینه‌های حمل‌ونقل خبر می‌دهند.

افراد ناشناس با پتک جدول‌ها و باغچه‌های خیابان سنایی را تخریب کردند
افراد ناشناس با پتک جدول‌ها و باغچه‌های خیابان سنایی را تخریب کردند

افرادی ناشناس بدون اعلام قبلی، جدول‌ها و باغچه‌های مقابل کافه‌های خیابان سنایی را تخریب کردند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است