صحبتهای دردناک مادری از استان گلستان که بخاطر انفجار در خانهاش در اثر قطعی پی در پی برق و همزمان نشت گاز، دو فرزند خودش را از دست داده است.
به گزارش سایت خبری مدارا: صحبتهای دردناک مادری از استان گلستان که بخاطر انفجار در خانهاش در اثر قطعی پی در پی برق و همزمان نشت گاز، دو فرزند خودش را از دست داده است.
به گزارش ارسالی در خانه این مادر همزمان با قطعی برق نشتی گاز بوجود میاید، که پس از مدتی با وصل برق و ایجاد جرقه در خانه آنها انفجار صورت میگیرد که باعث تخریب کامل خانه آنها در روستا و جان باختن دو فرزند آنها بخاطر ریختن دیوار روی سر فرزندان میشود.
وزیر امور خارجه کشورمان با اعلام اینکه معاون گروسی فردا به تهران میآید ، تصریح کرد: هیچ برنامهای برای بازدید از مکانی، تا به چارچوبی دست پیدا نکنیم، وجود ندارد.
هنگامی که صبح روز بعد از بمباران زندان اوین اهالی مجتمع شماره ۵۰ به منازلشان مراجعه کردند متوجه شدند بمباران روز گذشته تنها بخش نخست از سلسله وقایعی بوده که قرار است تا سالها زندگی آنها را تحت تاثیر خود قرار بدهد.