کد خبر : 353209
انتشار : ۱۴۰۴/۰۵/۱۲ - 18:51
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

هواشناسی تهران اطلاعیه داد

اداره کل هواشناسی استان تهران ضمن تاکید بر ماندگاری توده هوای گرم تا چهارشنبه (۱۵ مردادماه) از افزایش شاخص آلاینده ازون در ۲۴ ساعت آینده و وزش باد و خیزش گرد و خاک در روزهای آینده خبر داد.

هواشناسی تهران اطلاعیه داد

به گزارش سایت خبری مدارا ایسنا نوشت: اداره کل هواشناسی استان تهران ضمن تاکید بر ماندگاری توده هوای گرم تا چهارشنبه (۱۵ مردادماه) از افزایش شاخص آلاینده ازون در ۲۴ ساعت آینده و وزش باد و خیزش گرد و خاک در روزهای آینده خبر داد.

بر پایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، طی پنج روز آینده (امروز یکشنبه ۱۲ مردادماه) وضعیت جوی استان تهران به صورت آسمان صاف تا قسمتی ابری در ساعات بعد از ظهر همراه با افزایش وزش باد و افزایش ابر پیش‌بینی می‌شود.

گرد و خاک و شاخص ازون افزایش می یابد

پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان تهران حاکی از آن است که طی بیست و چهار ساعت آینده، افزایش غلظت آلاینده ازون در سطح استان تهران، به ویژه در مناطق پر تردد مورد انتظار است. همچنین طی روزهای آتی در نیمه جنوبی و بخش‌های غربی استان، گاهی وزش باد نسبتاً شدید، خیزش گرد و خاک یا انتقال گرد و خاک از استان‌های مجاور، کاهش کیفیت هوا و کاهش دید دور از انتظار نخواهد بود.

هواشناسی استان تهران اعلام کرده است که تا روز چهارشنبه (۱۵ مردادماه) ماندگاری توده هوای گرم در سطح استان پیش‌بینی می‌شود.

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، آسمان شهر تهران فردا دوشنبه (۱۳ مردادماه) صاف تا کمی ابری در بعد از ظهر افزایش ابر و افزایش باد با احتمال گرد و خاک با حداقل دمای ۲۸ و حداکثر دمای ۳۹ درجه سانتیگراد و طی سه شنبه (۱۴ مردادماه) کمی ابری در بعد از ظهر افزایش ابر و افزایش باد با احتمال گرد و خاک با حداقل دمای ۲۷ و حداکثر دمای ۲۸ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

اخبار مرتبط:
دکتر تجریشی، رئیس دانشگاه شریف شد
دکتر تجریشی، رئیس دانشگاه شریف شد

شورای عالی انقلاب فرهنگی ریاست دکتر مسعود تجریشی در دانشگاه صنعتی شریف را تایید کرد.

اعلام آمادگی ۲ هزار وکیل برای پیگیری شکایت علیه آمریکا و اسرائیل/ دادستان کل کشور گفت
اعلام آمادگی ۲ هزار وکیل برای پیگیری شکایت علیه آمریکا و اسرائیل/ دادستان کل کشور گفت

دادستان کل کشور گفت: ۲ هزار وکیل در داخل و خارج از کشور برای پیگیری حقوقی شکایت علیه آمریکا و اسرائیل اعلام آمادگی کرده‌اند.

خانم دکتر نامزدش را به خاطر قتل صاحبخانه خود، بالای دار فرستاد
خانم دکتر نامزدش را به خاطر قتل صاحبخانه خود، بالای دار فرستاد

خرداد سال 1400 خبر ناپدید شدن یک مرد جواهر فروش به پلیس اعلام شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است