کد خبر : 352633
انتشار : 2025/07/29 - 15:02
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

کدام استان‌ها چهارشنبه تعطیل شدند؟

افزایش گرمای سبب تعطیلی برخی استان‌ها در روز چهارشنبه شد.

کدام استان‌ها چهارشنبه تعطیل شدند؟

به گزارش سایت خبری مدارا: خبرآنلاین نوشت: این روز‌ها گرما رو به افزایش است، از طرفی افزایش دمای هوا سبب افزایش مصرف آب و تجهیزات خنک کننده شده است تا افزایش مصرف برق را در پی داشته باشد.

برای کنترل مصرف انرژی برخی استان‌ها روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه (هفتم و هشتم مرداد) و برخی دیگر روز چهارشنبه (هشتم مرداد) را تعطیل اعلام کردند.

یزد:

معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار یزد اعلام کرد: با تصویب کارگروه اضطرار موج گرما، روز چهارشنبه استان یزد تعطیل است.

قم:

معاون استاندار قم از تعطیل روز چهارشنبه و کاهش ساعت کاری روز سه شنبه هفته جاری در قم خبر داد.

هرمزگان:

با موافقت استاندار هرمزگان ادارات هرمزگان در روز چهارشنبه هشتم مردادماه تعطیل شد.

خوزستان:

استانداری خوزستان: به‌علت مدیریت ناترازی انرژی، چهارشنبه کارمندان اداره‌های استان دورکار خواهند بود.

لرستان:

فعالیت کلیه دستگاه‌های اجرایی، نهاد‌های عمومی دولتی و غیردولتی، بانک‌ها، بیمه‌ها، بخش اداری شهرداری‌ها، دانشگاه‌ها و موسسات آموزشی و… در روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه تعطیل است.

اخبار مرتبط:
افراد ناشناس با پتک جدول‌ها و باغچه‌های خیابان سنایی را تخریب کردند
افراد ناشناس با پتک جدول‌ها و باغچه‌های خیابان سنایی را تخریب کردند

افرادی ناشناس بدون اعلام قبلی، جدول‌ها و باغچه‌های مقابل کافه‌های خیابان سنایی را تخریب کردند.

شیوع سرطان میان کارگران کشاورزی/ سموم نامرغوب، نفس کارگران باغات را به شماره انداخته!
شیوع سرطان میان کارگران کشاورزی/ سموم نامرغوب، نفس کارگران باغات را به شماره انداخته!

یک پزشک حوزه بیماری‌های شغلی می‌گوید: ما بارها تاکید داشتیم که سمومی که به ویژه در باغات ایران استفاده می‌شود، به دلیل تحریم‌ها و درجه مرغوبیت سم، بیش از استاندارد در محوطه باغ و روی گیاه می‌ماند. مطالعات ما نشان می‌دهد که برخلاف سایر سموم مصرفی رایج، سم استفاده شده در مزارغ و باغات ما تا چهل روز می‌ماند و این درحالی است که کشاورز و باغدار ما و کارگران این حوزه، بلافاصله پس از سمپاشی و گاه از فردای آن روز، به باغ و مزرعه وارد می‌شود و کار می‌کند.

معاون وزیرآموزش و پرورش: مدارس در سال تحصیلی جاری حضوری است
معاون وزیرآموزش و پرورش: مدارس در سال تحصیلی جاری حضوری است

معاون وزیر و مدیرکل مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در آموزش مجازی در دوران کرونا و جنگ دچار آسیب شدیم و شاهد فقر علمی در دانش‌آموزان هستیم، گفت: در تلاش هستیم در سال تحصیلی جاری (۱۴۰۶-۱۴۰۵) مدارس به کاملا صورت حضوری بازگشایی شود، نباید مدارس به بهانه بحران و کمبود انرژی تعطیل شوند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است