کد خبر : 351187
انتشار : ۱۴۰۴/۰۴/۲۸ - 18:48
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، سیاسی
چاپ

پزشکیان: بازگرداندن اتباع به نفع خودشان است / تلاش خواهیم کرد که این اقدامات در نهایت احترام به پیش برود

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه نباید به صرف ابراز یک نظر مخالف کسی را دشمن تلقی کنیم، گفت: این مردم نشان داده‌اند و اثبات کردند که حاضرند جان خود را فدای میهن و کشور کنند؛ باید بپذیریم که اگر کسی نظری مخالف ما داشت، لزوما دشمن ما نیست و چه بسا از دیگران که چاپلوسی هم می‌کنند، نسبت به ما دلسوزتر است.

پزشکیان: بازگرداندن اتباع به نفع خودشان است / تلاش خواهیم کرد که این اقدامات در نهایت احترام به پیش برود

به گزارش سایت خبری مدارا: ایسنا نوشت: مسعود پزشکیان پیش از ظهر امروز شنبه در نشستی با رئیس و معاونین بنیاد شهید و امور ایثارگران، با بیان اینکه تصمیمات لازم برای رسیدگی هرچه سریع‌تر به وضعیت آسیب‌دیدگان از جنایات رژیم صهیونیستی در جنگ اخیر اتخاذ شده است، اظهار داشت: هر گونه کاستی و ضعف در اجرای این تصمیمات را پیگیری و چنانچه نیاز به مصوبه یا اقدامی از سوی دولت بود، اقدامات مقتضی انجام خواهد شد.

رئیس جمهور افزود: با توجه به اشراف دقیق‌تر شهرداری نسبت به مناطق شهری و ظرفیت‌ها و امکانات در اختیار این مجموعه برای خدمت‌رسانی شایسته‌تر از جمله در زمینه بازسازی واحدهای مسکونی آسیب‌دیده، تصمیم گرفته شد که شهرداری تهران مسئول شناسایی و بازسازی واحدهای آسیب‌دیده از جنگ در تهران شود و دولت نیز در این مسیر آماده هر گونه مساعدت است.

پزشکیان همچنین با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار مسئولان قوه قضائیه تصریح کرد: اینجا یکی از مهمترین و اصلی‌ترین عرصه‌های اثبات ولایت‌مداری است؛ رهبر معظم انقلاب اسلامی، وحدت و انسجام را حیاتی‌ترین نیاز امروز جامعه و حتی جهان اسلام توصیف کردند.

رئیس جمهور گفت: خوشبختانه می‌بینیم که مثلا طیف گسترده‌تری از آحاد جامعه فرصت حضور در صدا و سیما و طرح نظرات‌شان را پیدا کرده‌اند که این شایسته قدردانی است. ما نباید بین مردم به خاطر نظرات و دیدگاه‌های متفاوت‌شان تفاوت قائل شویم. به عنوان مثال عرض می‌کنم که دختر بنده در روزهای جنگ، علی‌رغم اصرار من و مخاطرات امنیتی حاضر نشد، از بنده فاصله بگیرد، اما همین دختر که حاضر است جانش را برای من بدهد، در مسائل مختلف روی نظر خود پافشاری کرده و به هیچ وجه حاضر نیست از نظرش کوتاه بیاید؛ پس باید بپذیریم که اگر کسی نظری مخالف ما داشت، لزوما دشمن ما نیست و چه بسا از دیگران که چاپلوسی هم می‌کنند، نسبت به ما دلسوزتر است.

پزشکیان اضافه کرد: نباید به صرف ابراز یک نظر مخالف کسی را دشمن تلقی کنیم. این مردم نشان داده‌اند و اثبات کردند که حاضرند جان خود را فدای میهن و کشور کنند.

رئیس جمهور در ادامه بار دیگر از همراهی و انسجام مردم در برابر جنایات رژیم صهیونیستی قدردانی و تصریح کرد: نقشه دشمن این بود که مردم نیز با حملات او همراهی کرده و به خیابان می‌ریزند، اما مردم آب پاکی را روی دست دشمنان ریختند و تمام قد پای کشور خود ایستادند، لذا امروز وظیفه ما برای رسیدگی به آنها مضاعف است.

پزشکیان با اشاره به اینکه مردم حتی در جریان شناسایی شبکه نفوذ نیز به یاری دستگاه‌های اطلاعاتی آمدند، گفت: امروز نوبت ماست که فارغ از جنسیت، قومیت، باور و نژاد بر مبنای حق، انصاف و عدالت، هر آنچه از دست‌مان بر می‌آید برای خدمت به مردم انجام دهیم. دشمن همچنان به دنبال این است که بین مردم و حاکمیت فاصله بیاندازند و اصلی‌ترین راهکار خنثی کردن این توطئه دشمن، خدمت صادقانه و بی‌منت به مردم است.

رئیس جمهور از همه مسئولان ذیربط خواست تا بهترین راهکارها را برای خدمت‌رسانی به مردم، به خصوص آسیب‌دیدگان از جنگ طراحی و اجرا کنند و خاطرنشان کرد: آمار کلی شهدا و جانبازان و به طور کلی آسیب‌دیدگان از این جنگ خیلی بالا نیست و لذا باید دقیقا مشخص شود که هر دستگاهی به چه کسانی و با چه کیفیتی باید خدمت‌رسانی کنند.

وی بر اهمیت هم‌افزایی و بهره‌گیری از همه ظرفیت‌ها به خصوص ظرفیت‌های مردمی تاکید کرد و اظهار داشت: تلاش داریم که بر مبنای الگوی محله‌محوری از همه ظرفیت‌های مردمی و میدانی برای رسیدگی به مشکلات مردم استفاده کنیم. باور من این است که در هر محله‌ای که مسجدی وجود دارد، نباید مشکلی وجود داشته باشد.

پزشکیان در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به برخی حواشی ایجاد شده در ارتباط با ساماندهی وضعیت مهاجران افغانستانی و بازگشت مهاجران غیرقانونی تصریح کرد: نمی‌توان ادعا کرد که کاری در چنین سطح و کمیتی بدون اشکال است و باید تلاش شود بازگرداندن این مهاجران در کمال احترام و آرامش انجام شود؛ در این زمینه تاکیدات لازم به وزیر کشور نیز شده، اما نکته‌ای که محل تعجب شده، ادعای دلسوزی کسانی است که چشم خود را بر روی کشتار زنان و کودکان بی‌گناه با بمب و حتی بدتر از آن با بستن راه ورود غذا و دارو و گرسنگی دادن بسته‌اند، اما در مواجهه با موضوع ساماندهی مهاجران افغانی به حقوق بشر به عنوان یک حقه متوسل شده‌اند.

رئیس جمهور افزود: شهروندان افغانستانی برادران و خواهران ما هستند و آنچه در حال انجام است، اقدامی ضروری در راستای ساماندهی حضور آنها در ایران است که در نهایت به نفع خودشان نیز خواهد بود، تلاش هم خواهیم کرد که این اقدامات در نهایت احترام به پیش برود.

اخبار مرتبط:
استان تهران اول مرداد تعطیل اعلام شد
استان تهران اول مرداد تعطیل اعلام شد

به دلیل گرمای شدید، تهران چهارشنبه تعطیل شد.

علم‌الهدی: پنتاگون از تاکتیک ایران حیرت‌زده شد
علم‌الهدی: پنتاگون از تاکتیک ایران حیرت‌زده شد

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: شکست واقعی دشمن، نه در حوزه دفاعی یا حملات کشورمان، بلکه در نرسیدن به هدف نهایی یعنی سقوط نظام جمهوری اسلامی بود.

نماینده مجلس: حکم محارب را برای جاسوسان جنگ ۱۲ روزه اجرا کنید
نماینده مجلس: حکم محارب را برای جاسوسان جنگ ۱۲ روزه اجرا کنید

نماینده مردم قم در مجلس از دستگاه قضایی خواست تا به سرعت حکم محارب را برای جاسوسان و عوامل دشمن که در جنگ ۱۲ روزه دستگیر شده اند اجرا کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است