کد خبر : 350817
انتشار : ۱۴۰۴/۰۴/۲۵ - 10:50
دسته‌بندی : اجتماعی، برگزیده ها
چاپ

سردار غیب‌پرور بر اثر عوارض شیمیایی به شهادت رسید

سردار غلامحسین غیب‌پرور بعد از تحمل یک دوره بیماری به دلیل عوارض شیمیایی دوران ۸ سال دفاع مقدس به شهادت رسید.

سردار غیب‌پرور بر اثر عوارض شیمیایی به شهادت رسید

به گزارش سایت خبری مدارا: خبرگزاری تسنیم نوشت: سردار غلامحسین غیب‌پرور، رئیس اسبق سازمان بسیج مستضعفین، فرمانده اسبق سپاه فجر فارس و جانشین فرمانده کل سپاه در قرارگاه مرکزی امنیتی امام علی (ع) بعد از تحمل یک دوره بیماری به دلیل عوارض شیمیایی دوران ۸ سال دفاع مقدس به شهادت رسید.

اخبار مرتبط:
تایمز اسرائیل: وزیر دفاع اسرائیل برای گفتگو درباره ایران امشب برای یک سفر رسمی عازم واشنگتن خواهد شد
تایمز اسرائیل: وزیر دفاع اسرائیل برای گفتگو درباره ایران امشب برای یک سفر رسمی عازم واشنگتن خواهد شد

دفتر وزیر دفاع اسرائیل اعلام کرد که «اسرائیل کاتس» امشب برای یک سفر رسمی عازم واشنگتن خواهد شد. در بیانیه دفتر کاتس آمده است: «در جریان این سفر، وزیر دفاع درباره مجموعه‌ای از مسائل امنیتی و سیاسی با همتای آمریکایی خود گفت‌و‌گو خواهد کرد که مهم‌ترین آنها ایران و تهدید‌های منطقه‌ای دیگر، مسائل مربوط به خرید‌های نظامی، و همکاری‌های راهبردی بیشتر خواهد بود.»

مهاجرانی: خروج اتباع غیرمجاز خواست مردم است
مهاجرانی: خروج اتباع غیرمجاز خواست مردم است

سخنگوی دولت ، خروج اتباع غیرمجاز را خواست مردم عنوان کرد و گفت: با توجه به اینکه حجم زیادی از اقتصاد ما با یارانه است، طبیعتا در راستای ساماندهی اقتصاد، موضوع ساماندهی اتباع غیرمجاز امر مهم تلقی می‌شود.

جنگ پیشکسوتان استقلال و مجتبی جباری علنی شد
جنگ پیشکسوتان استقلال و مجتبی جباری علنی شد

روز گذشته مجتبی جباری در واکنش به گلایه برخی پیشکسوتان استقلال که گفته بودند جباری زود سرمربی شده گفت: از بعضی صحبت‌های پیشکسوتان واقعاً متأسفم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است