کد خبر : 350531
انتشار : ۱۴۰۴/۰۴/۲۳ - 14:08
دسته‌بندی : برگزیده ها، ورزشی
چاپ

بازگشت وریا غفوری به استقلال قطعی شد؟

باشگاه استقلال به دنبال دریافت مجوز حضور وریا غفوری در کادرفنی این تیم است.

بازگشت وریا غفوری به استقلال قطعی شد؟

به گزارش سایت خبری مدارا: ورزش سه نوشت: پس از بازگشت ریکاردو ساپینتو به نیمکت تیم استقلال، مدیران این باشگاه تصمیم گرفتند در کنار کادر پرتغالی، از حضور دو چهره محبوب و باتجربه استقلالی نیز در جمع دستیاران سرمربی بهره ببرند که یکی از این نفرات، وریا غفوری است.

وریا غفوری، کاپیتان محبوب تیم قهرمان بدون شکست در فصل ۱۴۰۱-۱۴۰۰ از طرف ریکاردو ساپینتو و باشگاه استقلال جهت عضویت در کادرفنی آبی‌پوشان به طور رسمی دعوت به همکاری شده است.

هفته گذشته، بعد از ورود ساپینتو به ایران و برگزاری جلسه مدیران با سرمربی پرتغالی، پیوستن وریا به کادر فنی آبی‌ها قطعی شد و تنها مرحله‌ای که باقی مانده، صدور مجوز فعالیت وریا غفوری است که گویا مدیران باشگاه استقلال از ابتدای هفته جاری پیگیر صدور این مجوز هستند و به محض دریافت این مجوز، وریا به اردوی استقلال در ترکیه اضافه خواهد شد.

وریا غفوری که پیش از شروع لیگ بیست‌ودوم و با تصمیم مدیریت وقت از جمع آبی‌ها جدا شده بود، پس از یک نیم‌فصل حضور در تیم فولاد، از دنیای بازی خداحافظی کرد.

او که اخیرا در دوره‌های مربیگری شرکت کرده و مدرک رسمی مربیگری خود را اخذ کرده، اکنون در آستانه شروع فصلی جدید در فوتبال خود قرار دارد. پس از تکمیل مراحل قانونی، وریا غفوری در قامت مربی به استقلال بازمی‌گردد؛ بازگشتی که می‌تواند علاوه بر جنبه فنی، تأثیر روانی مثبتی نیز در ساختار تیمی باشگاه داشته باشد.

اخبار مرتبط:
وزارت نیرو؛ از مدیریت بحران تا قربانی‌سازی رسانه‌ای
وزارت نیرو؛ از مدیریت بحران تا قربانی‌سازی رسانه‌ای

پس از ماه‌ها فشار رسانه‌ها، هشدار متخصصان و نارضایتی فزاینده افکار عمومی از وضعیت آب و برق کشور، سرانجام علی‌آبادی، وزیر نیرو، تصمیم گرفت معاونان خود در بخش آب و برق را تغییر دهد؛ معاونانی که از دولت پیشین و از دوره وزارت محرابیان به او به ارث رسیده بودند و عملکردشان همواره محل انتقاد جدی کارشناسان بود.

آمریکا فهرست تحریم‌های ایران را اضافه کرد
آمریکا فهرست تحریم‌های ایران را اضافه کرد

وزارت خزانه‌داری آمریکا از وضع تحریم‌های جدیدی در ارتباط با ایران خبر داد.

موضع حسن یزدانی درباره اعتراضات مَردمی
موضع حسن یزدانی درباره اعتراضات مَردمی

حسن یزدانی، قهرمان کشتی ایران، با انتشار یک استوری در صفحه شخصی‌اش نسبت به اعتراضات مردمی به گرانی و وضعیت اقتصادی واکنش نشان داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است