کد خبر : 350142
انتشار : 2025/07/12 - 10:42
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

خبرگزاری فارس: ایران راداری در پایگاه آمریکایی العدید در قطر را هدف قرار داد

خبرگزاری فارس نوشت: اطلاعات بدست آمده نشان می‌دهد ایران راداری در العدید آمریکا را هدف قرار داد که نقش مهمی در ردیابی موشک‌های ایرانی و ارسال هشدار به صهیونیست‌ها قبل از حمله ایران داشت. همچنین گفته شده که این رادار تا هزاران کیلومتر در اطراف خود می‌توانست اطلاعات نظامی دیگر کشور‌ها از جمله ایران را به رژیم صهیونیستی بدهد. این نمونه رادار‌ها برای یافتن شلیک موشک‌های بالستیک و کروز برای هشدار زودهنگام استفاده می‌شوند.

خبرگزاری فارس: ایران راداری در پایگاه آمریکایی العدید در قطر را هدف قرار داد

به گزارش سایت خبری مدارا: خبرگزاری فارس نوشت: پایگاه العدید در قطر، بزرگ‌ترین پایگاه هوایی آمریکا در خاورمیانه است که مقر فرماندهی نیروی هوایی آمریکا در منطقه و همچنین مقر اصلی فرماندهی نیرو‌های مرکزی آمریکا (سنتکام) محسوب می‌شود.

فارس ادامه داد: این پایگاه مساحتی حدود ۲۴ هکتار دارد و بیش از ۱۰ هزار نظامی آمریکایی به همراه بالغ بر ۱۰۰ هواپیما و پهپاد در آن مستقر هستند. در این پایگاه انواع هواپیما‌های بمب‌افکن B-۵۲، هواپیما‌های ترابری C-۱۷ و هواپیما‌های شناسایی RC-۱۳۵ فعال هستند که نقش اساسی در عملیات‌های نظامی آمریکا در منطقه ایفا می‌کنند.

اهمیت رادار هدف قرار گرفته در العدید

اطلاعات بدست آمده نشان می‌دهد ایران راداری در العدید آمریکا را هدف قرار داد که نقش مهمی در ردیابی موشک‌های ایرانی و ارسال هشدار به صهیونیست‌ها قبل از حمله ایران داشت.

همچنین گفته شده که این رادار تا هزاران کیلومتر در اطراف خود می‌توانست اطلاعات نظامی دیگر کشور‌ها از جمله ایران را به رژیم صهیونیستی بدهد. این نمونه رادار‌ها برای یافتن شلیک موشک‌های بالستیک و کروز برای هشدار زودهنگام استفاده می‌شوند.

گزارش آسوشیتدپرس و تصاویر ماهواره‌ای

خبرگزاری آسوشیتدپرس در گزارشی مستند به بررسی تصاویر ماهواره‌ای حمله به پایگاه العدید پرداخته است که در آن گفته شده گنبد ژئودزیک ویژه تجهیزات ارتباطات امن و ماهواره‌ای آمریکا در این پایگاه به شدت آسیب دیده و تخریب شده است.

براساس گزاش این رسانه این گنبد نقش حیاتی در حفظ ارتباطات پیشرفته نیروهای آمریکایی در منطقه دارد و تخریب آن، ضربه‌ای بزرگ به توان عملیاتی آمریکا محسوب می‌شود.

اخبار مرتبط:
مخابرات: سرقت کابل ۱۵۰ میلیارد تومان خسارت زد
مخابرات: سرقت کابل ۱۵۰ میلیارد تومان خسارت زد

معاون ارتباطات شرکت مخابرات ایران با اشاره به افزایش سرقت کابل‌های مخابراتی اعلام کرد این سرقت‌ها سال گذشته حدود ۱۵۰ میلیارد تومان به مخابرات خسارت وارد کرده و در برخی موارد با سرقت یک کابل، ارتباط حدود ۶ هزار مشترک قطع می‌شود.

ادعای تازه نتانیاهو درباره شروع جنگ با ایران
ادعای تازه نتانیاهو درباره شروع جنگ با ایران

نتانیاهو در مصاحبه فاکس نیوز مدعی شد: ایران مستقیم یا غیرمستقیم به ما حمله کند پاسخ شدید می‌دهیم.

شرط تهران برای خاموش شدن آتش جنگ اعلام شد
شرط تهران برای خاموش شدن آتش جنگ اعلام شد

یک منبع بلندپایه ایرانی می‌گوید که اگر واشنگتن به توقف حملات خود ادامه دهد، ما نیز حملات خود را متوقف خواهیم کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است