کد خبر : 349934
انتشار : ۱۴۰۴/۰۴/۱۷ - 14:49
دسته‌بندی : برگزیده ها، بین الملل
چاپ

تلفات سیل تگزاس به ۹۱ نفر رسید / بیش از ۳۰ نفر دیگر همچنان مفقود هستند

بر اثر وقوع سیل ناگهانی و ویرانگر در مرکز ایالت تگزاس، شمار جان‌باختگان به دست‌کم 91 نفر رسیده و بیش از 30 نفر دیگر همچنان مفقود هستند.

تلفات سیل تگزاس به ۹۱ نفر رسید / بیش از ۳۰ نفر دیگر همچنان مفقود هستند

به گزارش سایت خبری مدارا: فارس نوشت: کاخ سفید اعلام کرد که تلفات سیل ایالت تگزاس به ۹۱ نفر افزایش یافته است.

 بر اثر وقوع سیل ناگهانی و ویرانگر در مرکز ایالت تگزاس، شمار جان‌باختگان به دست‌کم ۹۱ نفر رسیده و بیش از ۳۰ نفر دیگر همچنان مفقود هستند.

عملیات امداد و نجات که یکی از بزرگ‌ترین تلاش‌ها در تاریخ اخیر ایالت تگزاس به‌شمار می‌رود، اکنون به مرحله‌ی بازیابی اجساد وارد شده است. نیروهای امدادی با چالش‌هایی از جمله شرایط گل‌آلود، خرابی راه‌ها و حضور مارهای سمی روبه‌رو هستند.

طبق گفته‌ی «گرِگ فروئلیک»، عضو سابق نیروی دریایی و داوطلب گروه امدادی «عدالت ۳۰۰»، برخی اجساد حتی تا ۱۳ کیلومتر پایین‌تر از محل کمپ یافت شده‌اند.

اخبار مرتبط:
در طول سه روز اول جنگ، ۴۹ خانم و ۱۲ کودک شهید شدند
در طول سه روز اول جنگ، ۴۹ خانم و ۱۲ کودک شهید شدند

رئیس اورژانس تهران گفت: نزدیک به ۳ هزار مصدوم در استان تهران داشتیم که عمدتاً از بانوان، کودکان و نوجوانان بودند. در شهرک شهید چمران، ساختمانی ۱۴ طبقه آسیب دید که همه منازل آن مسکونی بود. تمامی شهدای آن منطقه افراد عادی و در حال استراحت بودند و حمله بدون هیچ هشدار قبلی انجام شده بود.

اعترافات تازه قاتل الهه حسین‌نژاد/ حرف هایی زد که عصبانیم کرد!
اعترافات تازه قاتل الهه حسین‌نژاد/ حرف هایی زد که عصبانیم کرد!

بهمن در بازجویی‌ها گفت که الهه به عنوان مسافر سوار ماشینش شده، اما حرف‌هایی زده که او را عصبانی کرده و به همین دلیل با ضربات چاقو، جان این دختر جوان را گرفته است. عامل این جنایت به زودی و در وقت فوق‌العاده در دادگاه کیفری محاکمه خواهد شد.

حمله رسایی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون: او فقط باید چای بخورد، اما حرفی نزند
حمله رسایی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون: او فقط باید چای بخورد، اما حرفی نزند

رسایی به نقل از یک فعال سیاسی آذربایجانی نوشت: پزشکیان مثل دکتر رشید محمدوف ماست. خوش‌زبان و مهربان است، اما فقط به درد مراسم خواستگاری می‌خورد نه ریاست. آن هم به شرطی که فقط چای بخورد و حرف نزند، چون ممکن است با یک جمله همه چیز را خراب کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است