کد خبر : 349794
انتشار : 2025/07/07 - 21:24
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

واژگونی پژو ۲۰۶ در موته ۵ مصدوم داشت

سخنگوی مرکز اورژانس استان اصفهان از مصدومیت ۵ نفر در حادثه واژگونی پژو ۲۰۶ در محور موته خبر داد.

واژگونی پژو ۲۰۶ در موته ۵ مصدوم داشت

به گزارش سایت حبری مدارا؛ عباس عابدی با اشاره به حادثه ویژه ترافیکی در استان اصفهان اظهار کرد: این حادثه ساعت ۸ و ۹ دقیقه به مرکز فرماندهی عملیات اورژانس استان اصفهان گزارش شده است.

به نوشته مهر؛ وی با بیان اینکه در این حادثه یک دستگاه پژو ۲۰۶ واژگون شده است، ابراز کرد: این حادثه در محور شاهین شهر-گلپایگان روبه روی موته اتفاق افتاده است.

سخنگوی مرکز اورژانس استان اصفهان با اشاره به مصدومیت پنج نفر شامل ۲ خانم و یک مرد و ۲ پسر ۲و۱۱ سال در این حادثه تصریح کرد: مصدومان به بیمارستان گلدیس شاهین شهر منتقل شدند.

اخبار مرتبط:
۳۰ درصد سدهای کشور، ۲۵ درصد کسری آب دارند / افزایش تراز آب سدها به معنای پر آبی نیست
۳۰ درصد سدهای کشور، ۲۵ درصد کسری آب دارند / افزایش تراز آب سدها به معنای پر آبی نیست

رئیس مؤسسه تحقیقات آب با اشاره بر اینکه ۳۰ درصد سدهای کشور، ۲۵ درصد کسری آب دارند، تاکید کرد: افزایش تراز آب در برخی مخازن الزاماً به معنای بهبود وضعیت منابع آبی نیست.

نحوه محاسبه مصرف اینترنت، کاربران را شوکه کرد
نحوه محاسبه مصرف اینترنت، کاربران را شوکه کرد

در حالی که بسیاری از کاربران از افزایش هزینه‌های اینترنت گلایه دارند، انتشار گزارشی درباره اعمال ضریب ۲.۷ برای مصرف اینترنت بین‌الملل موجی از انتقاد را در فضای مجازی به راه انداخته است.

«سد سبز» در برابر ریزگردها؛ ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق اصفهان زیر کشت رفت
«سد سبز» در برابر ریزگردها؛ ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق اصفهان زیر کشت رفت

رئیس کمیسیون اقتصادی شورای شهر اصفهان از اجرای طرح کلان بیابان‌زدایی و کاشت گونه‌های گیاهی مقاوم در ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق این کلان‌شهر خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است