کد خبر : 348657
انتشار : 2025/06/28 - 14:32
دسته‌بندی : اجتماعی، برگزیده ها
چاپ

فاکس‌نیوز: ۶۷۰ شهروند ایرانی در آمریکا بازداشت شدند

یک رسانه خبری آمریکایی از بازداشت گسترده شهروندان ایرانی توسط مأموران فدرال در آمریکا خبر داد.

فاکس‌نیوز: ۶۷۰ شهروند ایرانی در آمریکا بازداشت شدند

به گزارش سایت خبری مدارا: تسنیم نوشت: یک شبکه خبری به نقل از چند منبع فدرال گزارش داد که اداره مهاجرت و گمرک ایالات متحده در هفته گذشته ۱۳۰ شهروند ایرانی را در سراسر آمریکا بازداشت کرده است.

با احتساب این تعداد، در حال حاضر ۶۷۰ شهروند ایرانی در بازداشت اداره مهاجرت هستند. این اقدام بخشی از اقدامات ایران‌هراسانه دولت ایالات متحده است.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا ادعا کرده ممکن است ایرانی‌ها در حال برنامه‌ریزی برای آسیب زدن به شهروندان آمریکایی باشند. او این موضوع را ناشی از سیاست‌های مهاجرتی دولت پیشین جو بایدن دانسته و گفته است که بایدن تعداد زیادی از شهروندان ایرانی را به آمریکا راه داده است.

حداقل نیمی از شهروندان ایرانی بازداشت شده اجازه اقامت در آمریکا را دریافت کرده بودند.

اخبار مرتبط:
مخابرات: سرقت کابل ۱۵۰ میلیارد تومان خسارت زد
مخابرات: سرقت کابل ۱۵۰ میلیارد تومان خسارت زد

معاون ارتباطات شرکت مخابرات ایران با اشاره به افزایش سرقت کابل‌های مخابراتی اعلام کرد این سرقت‌ها سال گذشته حدود ۱۵۰ میلیارد تومان به مخابرات خسارت وارد کرده و در برخی موارد با سرقت یک کابل، ارتباط حدود ۶ هزار مشترک قطع می‌شود.

ادعای تازه نتانیاهو درباره شروع جنگ با ایران
ادعای تازه نتانیاهو درباره شروع جنگ با ایران

نتانیاهو در مصاحبه فاکس نیوز مدعی شد: ایران مستقیم یا غیرمستقیم به ما حمله کند پاسخ شدید می‌دهیم.

ماجرای یک قتل خانوادگی هولناک در قزوین
ماجرای یک قتل خانوادگی هولناک در قزوین

فرمانده انتظامی استان قزوین گفت: کارآگاهان پلیس آگاهی استان موفق شدند قاتلی که با همدستی پسر ۱۷ ساله خود، همسر و دختر هشت ساله‌اش را به قتل رسانده بود را دستگیر کنند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است