کد خبر : 348231
انتشار : ۱۴۰۴/۰۳/۲۸ - 14:49
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

برندسازی کشاورزان با خوداتکایی و تولید محصولات با کیفیت در شهرستان‌ها

استاندار اصفهان گفت: بسیاری از کشاورزان با اقدامات و تولیدات با کیفیت خود، برند مثبتی برای محل زندگی و شهرستان خود می‌سازند.

برندسازی کشاورزان با خوداتکایی و تولید محصولات با کیفیت در شهرستان‌ها

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مهدی جمالی‌نژاد شامگاه سه‌شنبه در جمع خبرنگاران با تأکید بر ترویج فرهنگ جهاد اقتصادی و خوداتکایی در حوزه کشاورزی اظهار کرد: اصفهان میراث‌دار بزرگانی چون شیخ‌بهایی است و این راه با کشاورزان چیره‌دستی که محصول مورد نیاز سفره مردم را با استفاده توأم از دانش روز و هنر دستان خود تولید می‌کنند، ادامه یافته است.

به نوشته مهر؛وی افزود: بسیاری از کشاورزان با اقداماتشان، برند مثبت محل زندگی و شهرستان خود محسوب می‌شوند که باید معرفی شوند؛ در این زمینه تقدیر از کشاورزان نمونه و مدیران موفق در حوزه کشاورزی ضروری است.

استاندار اصفهان ادامه داد: همچنین لازم است با برگزاری کارگاه‌های آموزشی مفید و خلاقانه، برای انتقال دانش روز به کشاورزان تلاش و نیز آنان را به صرفه‌جویی و مدیریت هزینه‌ها در تولید تشویق کرد.

وی توجه به محیط‌زیست و کشاورزی ارگانیک را ضروری دانست و بیان کرد: کشاورزی ارگانیک بسیار مورد تأکید است که در راستای ترویج آن، کاهش مصرف سموم و کودهای شیمیایی و حمایت از تولید محصولات سالم و گواهی‌شده ضروری است.

اخبار مرتبط:
آب‌انبار تاریخی تودشک در شرق اصفهان مرمت می‌شود
آب‌انبار تاریخی تودشک در شرق اصفهان مرمت می‌شود

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان کوهپایه از آغاز عملیات مرمت آب‌انبار تاریخی روستای تودشکچویه از توابع این شهرستان خبرداد.

کاهش ۲۷۰ تُنی گازهای گلخانه‌ای با بهره‌برداری هلال ترافیکی شرق اصفهان
کاهش ۲۷۰ تُنی گازهای گلخانه‌ای با بهره‌برداری هلال ترافیکی شرق اصفهان

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان گفت: بهره‌برداری از هلال ترافیکی شرق اصفهان موجب کاهش بیش از ۱۰ درصدی زمان تأخیر سفر و کم شدن تولید روزانه ۲۷۰ تن گازهای گلخانه‌ای خواهد شد.

مشکل دیرینه کمبود آب در خیابان‌های مولوی و لاله شهر اصفهان رفع می‌شود
مشکل دیرینه کمبود آب در خیابان‌های مولوی و لاله شهر اصفهان رفع می‌شود

مدیر آبفای منطقه چهار شهر اصفهان از رفع مشکل دیرینه کمبود فشار آب در خیابان‌های مولوی، ۲۴ متری و لاله تا پایان مردادماه امسال خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است