کد خبر : 347871
انتشار : ۱۴۰۴/۰۳/۲۵ - 19:21
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، سیاسی
چاپ

نماینده مجلس: اگر وعده صادق ۳ را زودتر انجام داده بودیم، اسرائیل حمله نمی‌کرد

امیر حیات مقدم، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: اگر وعده صادق ۳ را زودتر انجام داده بودیم، اسرائیل حمله نمی کرد. اکنون وقت آن است که با رژیم صهیونیستی وارد یک جنگ تمام‌عیار شویم و یقینا هم در این جنگ پیروز خواهیم شد، چون خیلی‌ها در این نبرد به ما کمک می‌کنند.

نماینده مجلس: اگر وعده صادق ۳ را زودتر انجام داده بودیم، اسرائیل حمله نمی‌کرد

به گزارش سایت خبری مدارا: دیدبان نوشت: بامداد جمعه ۲۳ خرداد شاهد حملات هوایی گسترده رژیم اسرائیل به مناطق مختلف ایران بودیم که تا ساعاتی بعد نیز ادامه داشت. در این حملات، جنگنده‌های اسرائیل با حمله به مناطق مسکونی، تعدادی از فرماندهان ارشد نظامی، دانشمندان هسته‌ای و البته مردم عادی کشورمان را به شهادت رساندند. اسرائیلی‌ها علاوه بر نقاط گوناگون در استان تهران، سایت‌های هسته‌ای نطنز و خنداب و مراکز نظامی در شهرهای تبریز، کرمانشاه، شیراز، خرم‌آباد و همدان را مورد هدف قرار دادند. هنوز برآورد دقیقی از میزان خسارت به تاسیسات هسته‌ای و نظامی و آمار شهدا و مجروحانِ حملات اخیر رژیم اسرائیل منتشر نشده است.

در همین رابطه با سردار امیر حیات مقدم، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت‌وگو کردیم و او نیز توضیح داد: دشمنی رژیم صهیونیستی با ایران، ریشه‌ای است، همان‌طور که تقابل کفر و اسلام از ابتدا تا کنون ادامه داشته و بعد از این هم ادامه خواهد داشت. اما در شرایط فعلی به نظر می‌رسد که هدف دشمن از تجاوز اخیر، این بوده است که به ما فشار بیاورند تا در مذاکرات، موضوعی را به صورت کتبی امضا کنیم که منافع آن‌ها را به صورت صد درصدی تضمین کند.

نماینده امیدیه، ماهشهر و هندیجان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: قطعا این اتفاق نخواهد افتاد که ما تحت تاثیر این حملات نظامی، زیر بار خواسته‌های آن‌ها برویم؛ یعنی این‌طور نخواهد شد که ما زیر بار تجاوزات اخیر اسرائیل، به طور کامل غنی‌سازی را تعطیل کنیم و دشمنان هم به تحریم‌های خود ادامه دهند. این اتفاق تحت هیچ شرایطی در میز مذاکرات نخواهد افتاد.

باید مذاکره  با آمریکا را کنار بگذاریم

حیات مقدم با تاکید بر این که بعد از حملات اخیر رژیم اسرائیل به ایران، باید مذاکره با آمریکا را کنار بگذاریم، اظهار داشت: رژیم اسرائیل یک رژیم تبعی است، یعنی کاملا وابسته به آمریکا است و همه کارهایی را که انجام می‌دهد، با آمریکا هماهنگ می‌کند. در واقع، اسرائیل رژیمی است که آمریکایی‌ها برای انجام ترورهای با هزینه بالا در منطقه ما ایجاد کرده‌اند. وگرنه آن‌ها به خودی خودشان نه پولی دارند و نه سرزمینی، همه سلاح‌ها، هواپیماها و … آن‌ها هم متعلق به آمریکا است و کاملا مطیع آمریکا هستند.

وی در ادامه تاکید کرد: در شرایط موجود نباید با آمریکایی‌ها مذاکره کنیم، بلکه باید مذاکرات را تعطیل کنیم تا تکلیف وضعیت کنونی مشخص شود. اصلا مذاکره با طرفی که قاتل و جلاد است، هیچ معنی نمی‌دهد. یک اصل کلی در اسلام وجود دارد که می‌گوید «حسن فعلی از حسن فاعلی سرچشمه می‌گیرد.» یعنی آدم خوب، فعل خوب انجام می‌دهد. در مذاکرات هم نباید انتظار داشته باشیم که طرف مقابل ما که شرارت و جنایت‌کار بودن خود را ثابت کرده است، بخواهد حسن نیت داشته باشد.

باید با اسرائیل بجنگیم و در جنگ پیروز خواهیم شد 

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس درباره نحوه پاسخ احتمالی ایران به حمله اخیر اسرائیل به دیده بان ایران  گفت: ما باید نتانیاهو را نابود کنیم و رئیس ستاد ارتش اسرائیل را نیز از بین ببریم، چون در شرایط مقابل باید مقابله به مثل انجام دهیم. اکنون وقت آن است که با رژیم صهیونیستی وارد یک جنگ تمام‌عیار شویم و یقینا هم در این جنگ پیروز خواهیم شد. اگر بخواهیم کج‌دار و مریز رفتار کنیم، دشمنان ما به تعرض خود ادامه خواهند داد و زمان آن است که قاطع باشیم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: ما وعده صادق ۳ را انجام ندادیم، یعنی دشمن حمله‌ای هوایی به ما انجام داد و ما پاسخ آن را ندادیم و فکر می‌کردیم که دشمنان موضوع را رها می‌کنند، ولی شرایط را بدتر کردند. اکنون باید با اسرائیلی‌ها در یک نبرد تمام‌عیار قرار بگیریم و یقین داشته باشید که در این جنگ پیروز خواهیم شد، چون خیلی‌ها در این نبرد به ما کمک می‌کنند. البته آمریکایی‌ها در این جنگ به اسرائیل کمک می‌کنند، ولی آمریکا دیگر توان اقتصادی سابق را ندارد که بخواهد درگیر یک جنگ طولانی‌مدت شود.

اخبار مرتبط:
توضیحات رییس مرکز رسانه مجلس درباره سفر قالیباف به ژنو
توضیحات رییس مرکز رسانه مجلس درباره سفر قالیباف به ژنو

رییس مرکز ارتباطات، رسانه و امور فرهنگی مجلس شورای اسلامی در شبکه اجتماعی خود گزارشی از سفر رییس مجلس به ژنو داد و گزارشی از همراهان در این سفر نیز داد.

نماینده مجلس: دشمن به دنبال اغتشاش و ایجاد ناامنی در داخل است
نماینده مجلس: دشمن به دنبال اغتشاش و ایجاد ناامنی در داخل است

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی به نقل از یکی از مسئولان امنیتی کشور گفت: دشمن به دنبال اغتشاش و ایجاد ناامنی در داخل است اما با هوشیاری مردم و دستگاه‌های امنیتی ناکام خواهد ماند.

نماینده مجلس: لایحه «نشر محتوای خلاف واقع» دست ضابطان قضایی را برای متهم کردن افراد بازتر می‌کند/ رئیس جمهور تا پیش از تصویب کلیات، لایحه را پس بگیرد
نماینده مجلس: لایحه «نشر محتوای خلاف واقع» دست ضابطان قضایی را برای متهم کردن افراد بازتر می‌کند/ رئیس جمهور تا پیش از تصویب کلیات، لایحه را پس بگیرد

سیدمحمد جمالیان، نماینده اراک در مجلس و از امضاکنندگان نامه درخواست استرداد لایحه «نشر محتوای خبری خلاف واقع در فضای مجازی» توسط رئیس‌جمهور، گفت: آزادی بیان یکی از اصول قانون اساسی است، اما لایحه ارائه‌شده از سوی دولت با قید دو فوریت، برای اصل آزادی بیان مخاطره‌آمیز است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است